23948sdkhjf
Del siden

Reecon A/S

Reecon leverer professionelle luftrensningsanlæg af høj kvalitet til kunder i hele verden. Med individuelt tilpassede anlæg sikrer vi, at luften renses til gavn for det eksterne miljø.

Et kontinuerligt internationalt samarbejde med leverandører, myndigheder og videncentre sikrer at Reecon leverer optimale løsninger under hensyntagen til økonomi og gældende lovgivning.

Kvalitet, fleksibilitet og troværdighed er nøgleord for os ved enhver opgave.

Lidt historie:
Reecon A/S er etableret af tidligere Strøm og Pedersen / Reeco-Stroem medarbejdere. Reeco-Stroem A/S var en pioner for udvikling og levering af regenerative termiske forbrændingsanlæg (RTO).

Vi har mere end 35 års erfaring inden for projektering og levering af industrielle luftrensningsanlæg. Endvidere har vi kompetencer inden for test og analyser for fastlæggelse af nye løsningsmuligheder eller for optimering af eksisterende anlæg. Reecon udfører også forebyggende vedligeholdelse og yder service, så en høj driftssikkerhed opnås.

Reecon A/S er en kompetent og professionel samarbejdspartner, der leverer miljørigtige løsninger.

På vores domicil i Vejle råder vi over moderne faciliteter samt testudstyr til servicering og optimering af forskellige typer luftrensningsanlæg.

Reecon A/S
Ulvehavevej 44
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK31252164
P nummer: 1014168806

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063