23948sdkhjf
Del siden

NTF-Aalborg A/S

NTF-Aalborg A/S er førende inden for produkter i rustfri trådvarer og rundstål. Vi leverer et bredt program af kundetilpassede løsninger baseret på en avanceret udnyttelse af tråd og rundstål. Vores fokus er på maskinafskærmning, procesudstyr, inventar & hygiejne samt underleverandørarbejde.

Maskinafskærmning
NTF-Aalborg tilbyder rustfri modulopbygget maskinafskærmning til fødevareindustrien, samt stærke og rengøringsvenlige afskærmningsgitre på fiks-mål efter kundernes specifikationer – lige til at montere. Alle vores afskærmningsgitre fremstilles efter gældende krav for finger-, hånd- og armbeskyttelse. Samtidig leverer vi enhver tænkelig størrelse og tilpasser buk, udskæringer og beslag efter ønsker og behov .

Procesudstyr
NTF-Aalborg har specialiseret sig i fremstilling af rengøringsvenligt udstyr inden for trådriste, trådkurve, forædlingsgitre, hyldevogne samt ophængsløsninger til rygning, kogning, pasteurisering, indfrysning, optøning m.m. i fødevareindustrien. Vi producerer i både store og små seriestørrelser, der tilpasses kundernes ønsker og behov.

NTF-Aalborg er leverandør til verdens førende rygeovnsproducenter og producenter af kogeanlæg med fokus på forædling af især fisk, pølser, skinker og pålægsprodukter.

Inventar & hygiejne
NTF-Aalborg tilbyder et bredt hygiejneprogram i rustfri hygiejnisk design som blandt andet knagerækker, bøjler og garderober til ophængning og tørring af arbejdsbeklædning, herunder kitler, forklæder, hjelme, handsker, samt holdere og tørrestativer til fodtøj sko og støvler m.m.

NTF-hygiejneprogrammet kombinerer design og funktion med vores styrker i forarbejdning af rustfri tråd og rundstål. Produkterne opfylder fødevareindustriens høje hygiejnekrav og anvendes især i hygiejnesluser og personale omklædningsrum.

Underleverandørarbejde
Her kan vi tilbyde halv- og helfabrikata efter kunde- specifikationer i både jern og rustfri stål. 3D-rund- stålsbukning, trådretning og CNC-punkt svejsede net, TIG-svejsning etc. Kontakt os gerne for flere oplysninger.

Som underleverandør har NTF-Aalborg specielle kompetencer i rustfri tråd og rundstål. Vi leverer blandt andet til industrien, maskin- og anlægsfabrikanten samt den lokale smed, hvor vi eksempelvis tilbyder 3D-rundstålsbukning, trådretning, CNC-punktsvejsning, TIG-svejning m.m.

Vores mål er at være bedst på:
* Kvalitet - herunder til enhver tid at kunne leve op til kunderne og branchens skærpede krav til hygiejne
* Leveringssikkerhed og kvalitet 
* "Value for Money" - kunderne skal opleve en naturlig sammenhæng mellem pris og kvalitet
* At tilføre kunderne værdi i form af innovation og teknisk rådgivning

Læs mere på www.ntf.dk

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Danmark
CVR nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454
35
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063