23948sdkhjf
Del siden

JEROS A/S

JEROS A/S er en international virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af pladerensere, opvaskemaskiner og kassevaskere til detail og industri. Virksomheden fremstår som en moderne, løsningsorienteret produktionsvirksomhed med en høj grad af flexibilitet til at kunne imødekomme fremtidige krav indenfor produktionen af kvalitative og funktionelle løsninger.

Bag JEROS står et team af innovative medarbejdere, der med hver deres speciale og know-how er med til at sikrer den fremtidige udvikling.

Virksomheden blev grundlagt i 1963 i Odense/Danmark, hvor man startede med at producere pladerensere, som hovedsagligt blev afsat på det danske marked.
I 70´erne opbyggede man et net af forhandlere over hele Europa. I dag er JEROS A/S ikke alene den ældste producent af pladerensere til 2-kant-plader, men også markedsførende i Europa.

Siden 1972 har JEROS A/S også specialiseret sig i produktion af opvaskemaskiner. JEROS opvaskere bliver tilbudt i forskellige modeller og størrelser til brancher som bagere, konditorer, slagtere, catering, fast-food, fisk- samt fødevareindustrien m.m. JEROS opvaskere bliver eksporteret til hele verdenen. Produktprogrammet spænder bredt fra servicevaskere, grovopvaskere, gennemløbsmaskiner samt kassevaskere, der er modulopbygget således individuelle løsninger kan tilbydes den enkelte kundes behov.

JEROS A/S
Nyborgvej 8
5750 Ringe
Danmark
CVR nummer: DK33546513
P nummer: 1003040514
50
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048