23948sdkhjf
Del siden

Scanvaegt Systems A/S

Scanvaegt Systems markedsledende skandinavisk leverandør af high-tech løsninger til vejning, registrering, data-opsamling og kontrolløsninger, der letter arbejdsopgaverne og øger lønsomheden hos både private og offentlige virksomheder.

Som en af branchens mest erfarne leverandører, har Scanvaegt Systems i årtier leveret branchespecifikke, innovative løsninger til såvel miljøsektor, genvindingsindustri, entreprenørbranchen, energisektoren, råstof-industri, genbrugspladser, landbrug og andre industrier. Løsningerne er skalerbare og omfatter både hardware, software, service og rådgivning.

Med egne software- og hardware-udviklingsafdelinger råder Scanvaegt Systems over kompetente specialister med stort branchekendskab – og kan derfor designe den optimale løsning, der styrker din kunders forretning.

Et tæt samarbejde imellem vores skandinaviske datterselskaber og service-afdelinger gør os istand til at tilbyde assistance på tværs af grænserne og servicere vores kunder, som opererer internationalt med afdelinger i flere lande.

Service - stor ekspertise
Med en Scanvaegt service-aftale er du sikret effektiv og højt kvalificeret eksperthjælp. Vores udvidede service- og kalibreringsnetværk med flere end 70 dedikerede service-teknikere og prøvemestre har et indgående kendskab til kunderne og opgaverne - det gør os istand til at bidrage til driftsikre operationer og fortsat optimering af produktions- processen hos vore kunder.

Vore serviceprodukter tilpasses den enkelte virksomheds situation og omfatter bl.a. vedligeholdelsesaftaler, on-site reparationer, kalibreringsaftaler, reservedele, hotline support, uddannelse og software service.

Scanvaegt Systems A/S
Johann Gutenbergs Vej 5-9
8200 Aarhus N
Danmark
CVR nummer: DK34113416
P nummer: 1003041510
220
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047