23948sdkhjf

Dan-doors a-s

DAN-doors er specialister i isolerede porte og døre til levnedsmiddelindustrien. Vi står selv for udvikling og produktion og er blandt de førende på verdensmarkedet indenfor vores felt.

Vi fremstiller kundespecifikke døre og porte i rustfrit stål, efter alle gældende krav og normer. Forud for alle vores leverancer ligger et grundigt forarbejde, da vores rådgivning danner grundlag for at opnå den optimale løsning. I et tæt samarbejde med vores kunder, gennemgår vi projektets forskellige elementer og specifikationer, så vi sikrer os, at produkterne og kvaliteten lever op til de stillede krav. Dette kunne eksempelvis være krav til energibesparelser, miljøhensyn, effektivitet, logistiske udfordringer samt holdbarhed.

 

Hos DAN-doors tager vi udgangspunkt i vores fleksible produktsortiment og skræddersyer alle vores løsninger, så de passer perfekt til den enkelte kundes ønske og behov. Vi lægger stor vægt på kvalitet, samt det professionelle håndværk, og derfor bliver alle vores produkter gennemtestet og kvalitetssikret inden de forlader fabrikken.

Vores produktsortiment omfatter:
- Hængslede industri- og branddøre

- Hængslede køle- og fryserumsdøre

- Skydedøre til køl- og frostrum

- Brandskydedøre

- Vertikale skydedør til køl- og frostrum

- Hurtigporte til industrien

- Isolerede hurtigporte til køl og frost

- Vertikale isolerede hurtigporte til frostrum

- Polycarbonat svingdøre

- PVC svingdøre

- Isolerede svingdøre

- Brandgardiner

- Røggardin D120

- Brandjalousi

- Thermoporte til køl- og frostrum

- Komplette kit-set (DAN-matic)

- Reservedele


Historie

DAN-doors har siden 1983 produceret døre og port løsninger til store dele af verden. Hovedkontoret er placeret i Stilling ved Skanderborg, og samtidig er DAN-doors repræsenteret af et datterselskab i Sverige, samt lokal repræsentation i Norge og Tyskland.

Siden virksomhedens start har fokus ligget på at udvikle løsninger, der er til gavn for kunden samtidig med at de er effektive og bæredygtige. Dette harmonerer med virksomhedens mission og vision, der tager udgangspunkt i fremtidens krav til sikkerhed og bæredygtighed.
DAN-doors udvælger selv alle materialer, og gennem tester samtlige elementer før de forlader fabrikken, for på den måde at sikre kunden et optimalt produktions flow.

Knowhow

Udover produktionen spiller medarbejdernes erfaring og knowhow en central rolle i udviklingen af nye produkter, og derfor har mange af de ansatte fejret både 10- og 20 års jubilæum.
DAN-doors er blandt de førende producenter af industrielle dørløsninger til det skandinaviske marked, og over 50 % af produktionen sendes ud i verden, hvilket betyder at DAN-doors’ løsninger i dag er installeret i mere end 100 lande over hele verden.

Fakta om Dan-doors a-s

Adresse
Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 8793 8700

Fax: +45 8657 3275

CVR nummer: DK71283011

P nummer: 1002339436

Ansatte: 75

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dorte Ankerstjerne
Afdeling: Marketing

Kasper Boeriis Kasper Boeriis
Afdeling: Salg
Stilling: Project coordinator
Direkte telefon: +45 87938725

Per Pedersen
Stilling: Group Sales and Marketing Manager
Direkte telefon: +45 40902716

Send til en kollega

0.188