23948sdkhjf
Del siden

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S beskæftiger sig med totalentrepriser, projektentrepriser og fagentrepriser. Vi bygger alle former for erhvervs-og industribyggeri og varetager hele byggeprocessen fra idéoplæg, projektering, myndighedsbehandling,  projektledelse, opførsel og indretning.

Vores stærke ingeniørkompetencer indenfor køl og frys har gjort os til en førende entreprenør indenfor byggeri til fødevareindustrien, catering, transportsektoren og medicinalindustrien. Dertil kommer, at vi også har Ajcon Ejendomme som en del af koncernen. 

Vores kundeportefølje vidner om en lang række tilfredse kunder, som gang på gang vælger Ajcon grundet vores særlige specialistkompetencer og vores stærke ingeniørprofil.

Lidt historie
I en verden med hastige ændringer er det nødvendigt med fremsynethed, tilpasning, opdatering og en solid baggrund. Det er elementer, der beskriver A/S Ajcon’s historie og udvikling siden starten i 1975. 

Den primære målgruppe har altid været den danske levnedsmiddelindustri, transportsektoren, medicinalindustrien og de senere år hele industrien. Det er fortsat Ajcon's agt at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område til glæde for alle brancher, der ønsker et energioptimeret byggeri.

Igennem årene har Ajcon udover Danmark udført større opgaver i England, Skotland, Norge, Grønland og Litauen. Siden 1989 har Ajcon været repræsenteret på det polske marked, i et selskab for projektering og et for entrepriser, hvor vores målgruppe er projekter for danske industrivirksomheder. 

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S
Hjulmagervej 8
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK71312518
P nummer: 1002340305
35
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047