23948sdkhjf
Del siden

KiiltoClean A/S

KiiltoClean A/S (tidl. Plum A/S) er en virksomhed med rødder helt tilbage til 1860 og markedsledende leverandør af hygiejne- og førstehjælpsløsninger. Siden 2019 har vi været del af finske Kiilto, som er markedsledende på rengøringsmidler i Finland. I mere end 50 år har vi beskæftiget os med effektive og brugervenlige løsninger til virksomhedernes håndhygiejne og i knap 20 år med førstehjælpsløsninger, der gør din arbejdsplads til et trygt sted af være.

Vi betjener i dag en bred vifte af brugere inden for industri-, håndværks- og institutionsområdet. Gennem et tæt samarbejde med bl.a. hudlæger, sikkerhedsorganisationer og rådgivende instanser har vi igennem årene udviklet produkter, der vægter hudens krav om milde råvarer lige så højt som hensynet til effektivitet. Kvalitet og miljø har altid haft høj prioritet i produktionen såvel som i de færdige produkter. Ligesom vi prioriterer at give vores kunder og samarbejdspartnere en god service. Vi har bl.a. derfor indført et kvalitetssikringssystem, og er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001.

Kiilto markedsfører varemærkerne Plum og Kiilto Pro, som er produkter til hhv. den personlige hygiejne og til professionel rengøring. Alle vores produkter er af høj kvalitet og produceret med de bedste råvarer. Til professionel rengøring har vi udviklet vores egen Natura serie, som er miljørigtige produkter fremstillet af plantebaserede og hurtigt bionedbrydelige råvarer, og som leveres i flasker af 100% genbrugsplast.

Kiilto har i dag ca. 1100 ansatte i koncernen, hvoraf omkring 95 er ansat på fabrikken i Assens.

KiiltoClean A/S
Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Danmark
CVR nummer: DK89461014
P nummer: 1002819172
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031