23948sdkhjf
Del siden

Ehrno Flexible A/S

EHRNO flexible A/S er leverandør af laminater, pakkefolier og flexible emballageløsninger. Virksomheden blev grundlagt i 1971 af Elin og Ehrnfred Østergaard på en nedlagt ejendom. Produktionen startede med konfektionering af plastposer, men blev hurtigt udvidet. I 1977 startede ekstrudering af PE folie, og i 1981 blev der udvidet med eget flexo trykkeri.

Produkter
Herunder finder du en oversigt over de overordnede produktgrupper, som vi har delt alle vores produkter ind i.

Laminater:
Hos EHRNO flexible a/s producerer vi næsten alle varianter af 'flexible' laminater. Lige fra de mest gængse og simple kombinationer, der anvendes til konfekture og over mere krævende kombinationer til eksempelvis kaffe til de meget komplicerede 5-lags kombinationer, som for eksempel bruges til sterilisering m.v.

Pakkefolier:
Pakkefolier er betegnelsen for enkeltlagsfolier, der leveres med eller uden tryk. Folierne strækker sig fra PE folier, over PP folier og lignende til eksempelvis coatede folier med barriere og andre specielle egenskaber.

Laminater
De mest gængse og udbredte laminater er 2-lags kombinationer af PE, PP, PET (polyester) og PA (nylon). Disse bruges bredt i fødevare-industrien til blandt andet konfekture, brød, frosne kødprodukter, ris og kornprodukter. De fleste leveres med flexotryk.

Lidt historie ...
Op gennem 90'erne er der løbende investeret i trykkeriet således, at der i dag rådes over avanceret maskineri og udstyr. I samme periode er laminering blevet tilføjet produktionen, og der rådes i dag over både solvent baseret laminering og opløsningsmiddelfri laminering efter nyeste princip. Løbende er der ligeledes igangsat opbygning af laboratoriefaciliteter til underbygning og løbende kontrol af produkterne.

I dag er det Ole Østergaard, der driver firmaet og varetager den daglige ledelse efter et generationsskifte i midten af 90'erne.

Som seriøs leverandør til fødevareindustrien er EHRNO flexible a/s opmærksom på, at der stilles specielt store krav til hygiejne. Derfor er EHRNO flexible a/s hygiejnecertificeret efter den krævende engelske BRC / IOP Global Standard 2008.

Som den første danske virksomhed indenfor fleksible emballager blev EHRNO flexible a/s i 1997 miljøcertificeret efter ISO 14001.

Certificeringerne er et udtryk for, at der sættes stor fokus på hygiejne, miljø, omhyggelighed og service.

Ehrno Flexible A/S
Industrivej Nord 5
7400 Herning
Danmark
CVR nummer: DK82530711
P nummer: 1003206714
ISO 14001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.109