23948sdkhjf

Hammel Plast A/S

Hammel Plast A/S har specialiseret sig inden for konstruktion og produktion af plastemner, hvor vi løser vi mange typer opgaver. I tæt samarbejde med kunden kan vi levere totalløsninger - fra idéens spæde begyndelse til det færdig producerede og monterede produkt. Vores tætte samarbejde med vores leverandører gør, at vi kan vælge de helt rigtige materialer til netop de behov der måtte være.

Vi er en familieejet virksomheder, der har mere end 25 år på bagen. Gennem tiden har vi opnået stor knowhow, der gør os i stand til at rådgive og assistere i alle faser af produktionsforløbet - fra udvikling til det færdige produkt. Vi kan derfor levere komplette løsninger, der lever op til kundernes forventninger fra start til slut.

Vi arbejder tæt med vores kunder
Vi arbejder konstant på at blive bedre til det vi gør, så vores kunder får den bedste rådgivning inden for plastproduktion. Derfor satser vi på tillidsbaserede samarbejde med åben dialog og fælles visioner for produkterne. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde, og derfor kan vi altid finde løsninger, som skaber værdi for vores kunder.

Da vi har en bred kundekreds, er det meget forskelligt, hvad vores kunder lægger vægt på. Vores løsninger er derfor tilpasset til den enkelte kundens specielle ønsker og behov.

Vores kundekreds strækker sig over et bredt spektrum af brancher, lande, størrelser og behov. Fælles for dem alle er, at plastprodukter har en betydning for deres hverdag.

Til vores kunder tæller bl.a.:
- Plast- og metalindustrien
- Rengørings- og sanitetsbranchen
- Medicinalindustrien
- Elektronikindustrien
- Byggeindustrien
- Legetøjsindustrien
- Forsvarsindustrien

Du kan læse meget mere om vores kompetencer på vores hjemmeside

Fakta om Hammel Plast A/S

Adresse
Hammel Plast A/S
Frankrigsvej 20
8450 Hammel
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Favrskov Kommune

Telefon: +45 87620000

CVR nummer: DK27931790

P nummer: 1010669231

Ansatte: 15

Kontaktpersoner

Anni Oxholm
Stilling: Finans og Kundesupport
Bent Pedersen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 40334044

Send til en kollega

0.083