23948sdkhjf
Del siden

ELCON A/S

ELCON er en af Danmarks førende elinstallationsvirksomheder med kompetencer inden for alle dele af elarbejde – lige fra forsyningsanlæg og vejbelysning over industrianlæg og automation til nyetablering og renovering i institutioner, industri og boliger.

ELCON er en landsdækkende virksomhed med over 1.100 medarbejdere fordelt over hele landet. ELCON ejes af energiselskabet NRGi, og herigennem har vi mulighed for at tilbyde vores kunder endnu flere produkter og kompetencer. Energioptimering er en af ELCONs kernekompetencer, og sammen med NRGi arbejder vi målbevidst for at mindske forbruget af energi til gavn for både den enkeltes økonomi og vores fælles miljø og klima.

ELCON er en national virksomhed med et internationalt udsyn og en stærk lokal forankring. Vi har fokus på den stærke specialviden og på at være effektive, omkostningsbevidste og at besidde viljen og evnen til fremragende service. Derfor er ELCON en attraktiv samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi vil levere din løsning baseret på vores kompetencer.

Vores kompetencer strækker vidt
Elinstallation, grøn omstilling, indeklima, sikring, automation, industriteknik, bygningsautomatik, infrastruktur, forsyning, fiber, termografering og entreprise.

Se mere om løsninger og kompetencer på vores hjemmeside: www.elcon.dk

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7266 7000 eller sende en mail: elcon@elcon.dk.

ELCON - alle eltekniske kompetencer samlet ét sted.

ELCON A/S
Edwin Rahrs Vej 73
8220 Brabrand
Danmark
CVR nummer: DK10074185
+700

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062