Profilpartners ApS

Om Profilpartners

Vi er blandt de førende konsulentvirksomheder inden for search & selection i Danmark, og det er ikke bare en påstand, vi oplever det i dialogen med vores kunder! Vores kunder sætter pris på vores engagement, grundighed og ikke mindst vores resultater.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores løsninger. Når vi derfor udelukkende arbejder efter no-cure/no-pay princippet og oven i det yder garanti på vores løsninger, er det et signal til kunden om, at vi er 100 % engageret i at finde de bedste medarbejdere og de bedste ledere til deres virksomheder.

Det er på det grundlag, at vi gennem årene har opbygget en bred portefølje af loyale kunder, der spænder lige fra små virksomheder til nogle af de største virksomheder i Danmark. For dem finder vi medarbejdere på alle niveauer lige fra montører til direktører.

Profilpartners er en velkonsolideret virksomhed, som blev grundlagt i 1998. Vores kerneområde har fra starten været personaleløsninger med fokus på rekruttering, search (headhunting), tests og, som en naturlig forlængelse deraf, har vi med tiden også opbygget nye forretningsområder indenfor vikar og try & hire løsninger.

De tunge opgaver med headhunting af ledere og specialister, har været medvirkende til at vi har udviklet vores kompetencer inden for ledelsesudvikling, sparring og coaching således at disse områder også er blevet en naturlig del af vores forretning. Vi er derfor i stand til at yde sparring indenfor alle de udfordringer, du som leder måtte stå overfor, både nationalt og internationalt.

Vi udnytter ressourcerne i vores omfattende netværk af freelance konsulenter og fra vores emnebank med mere end 27.000 profiler, og som et speciale, har vi opbygget en database med bestyrelseskandidater, så vi også kan tilbyde rekruttering og tests af nye bestyrelsesmedlemmer samt medlemmer til advisory boards. Et tilbud der har vist sig at være attraktivt i lyset af den seneste økonomiske krise, hvor kompetent ledelses rådgivning er kommet i høj kurs.

Vi er i dag landsdækkende, og arbejder med udgangspunkt fra vores firma domicil, i det gamle rådhus i Birkerød og vores kontor i det gamle Dom-apotek i Roskilde. Så hvor end i Danmark der er brug for seriøs og professionel hjælp til rekruttering eller headhunting, er vi i stand til at tage opgaven.

Når det gælder personale, tilbyder vi følgende:

- Rekruttering (selection)

- Search (headhunting)

- Vikarservice og Try & Hire løsninger

- Emnebank-formidling

- Outplacement

- Test af kandidater

- Coaching

- Outsourcing af diverse HR-opgaver

Værdier:

Professionalisme

Vi er professionelle i alt, hvad vi foretager os, både når det drejer sig om samarbejdet med vores kunder og kontakten med de kandidater vi formidler jobs til.

Ambition

Det er vores ambition at være blandt de mest anerkendte og respekterede samarbejdspartnere inden for rekruttering og headhunting.

Ansvarlighed

Vi lægger stor vægt på etik og moral i vores arbejde. Det gør vi for at bibeholde vores gode ry som seriøs, engageret og pålidelig samarbejdspartner. Samtidig er det vigtigt for os, at blive ved med at være en attraktiv arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder oplever frihed under ansvar og trivsel.

Kompromisløshed

Kvaliteten i vores arbejde skal altid være i orden og vi går aldrig på kompromis med de opgaver vi løser for vores kunder. Vi holder det vi lover og derfor arbejder vi udelukkende efter no-cure/no-pay princippet og derfor er alle vores løsninger omfattet af garantier.

Venlig hilsen

Lone Kampler

Ejerleder

Fakta om Profilpartners ApS

Adresse
Profilpartners ApS
Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Rudersdal Kommune

Telefon: +45 43434060

CVR nummer: DK27199305

P nummer: 1009919976

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne Kondrup
Stilling: Headhunter, teknisk afd.
Direkte telefon: +45 43434060

Lone Kampler
Stilling: Ejerleder

Send til en kollega

0.312