23948sdkhjf
Del siden

Wexøe A/S

Vi er Wexøe

Vision:
At være en førende socialt ansvarlig virksomhed, der hjælper skandinaviske virksomheder med at realisere deres fulde potentiale ved at tilbyde skræddersyede løsninger inden for kritisk infrastruktur, el, automation og kommunikation.
Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger.

Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores faglige kompetencer inden for specialløsninger. Vi er tæt på vores kunder og forstår deres succeskriterier, så vi kan sikre den optimale løsning – også hvis vi skal udvikle den selv. Målet er altid det gode, langsigtede resultat, men også at være nemme at gøre forretning med både i processen og i udbyttet.

Løsninger med fokus på TCO
Vi udvikler og leverer specialløsninger med stærke brands og rådgiver på tværs af vores netværk af partnere. Gennem divisionerne Wexøe Installation, Wexøe Industry, Wexøe Power og Wexøe Solutions skaber vi løsninger med fokus på TCO inden for elektriske installationer, automatisering, stærkstrøm og datainstallationer.

Wexøe Installation
Rådgivende samarbejdspartner på installation og automatisering.

Wexøe Solutions
Dedikeret samarbejdspartner der udvikler og etablerer datacenterløsninger.

Wexøe Power
Dansk partner i stærkstrøm. Fra Skaarup Imcase til Wexøe Power.

Wexøe Industry
Danske eksperter, verdens bedste automation.

Find os på LinkedIn, YouTube og Twitter 

Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
CVR nummer: DK16608947
P nummer: 1002983252
55
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047