23948sdkhjf

Engelhardt A/S

Engelhardt har et bredt råvare sortiment til fødevareindustrien. Vi indgår gerne i  projekter sammen med vor kunder og leverandør for at finde den optimale løsning for kunden.

Engelhardt repræsentere nogle af verdens førende producenter og vi arbejder altid på at opnå det optimale resultat for kunden.

Vi har egne applikations faciliteter til rådighed i Vejle og integritet er stærkt forankret i virksomheden.

Om Engelhardt A/S

Engelhardt A/S sælger i dag et bredt sortiment af bager- og konditorråvarer, og kunderne er danske bageri-, catering og konditorvirksomheder eller sammenslutninger af disse.

Engelhardt A/S går ikke af vejen for at skræddersy individuelle løsninger sammen med den enkelte kunde, Baseret på tidens trends; sundhed og kvalitet eller med fokus på optimering af kundens produktion.

Engelhardt har i dag forskellige konceptløsninger, der optimerer produktionen og sikrer en ensartet kvalitet.

Koncepterne er baseret på fremstillingen af rugbrød, specialbrød, rundstykker, bløddej og konditori.

Engelhardt A/S har ved siden af egne produkter, en række agenturer som gær, chokolade, surdeje og diverse konditori produkter til professionel brug.

Vi er en organisation, der forstår din hverdag, og som har erfaringen med at finde løsninger, når du har mest brug for dem. Engagerede prøvebagere vil være med til at udvikle nye muligheder, bidrage med nytænkning og finde et tæt, langsigtet samarbejde. Målsætningen er enkel. Du skal som kunde føle tryghed og lettelse over, at tingene fungerer, og at du får det bedste blandet i dine produkter og din virksomhed.

Læs mere om Engelhardt her.

Fakta om Engelhardt A/S

Adresse
Engelhardt A/S
Hjulmagervej 8C, st.
7100 Vejle

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 33141439

CVR nummer: DK10112427

P nummer: 1009643393

Ansatte: 5

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Majbritt Hindborg
Direkte telefon: +45 33141439

Percy Enevoldsen

Send til en kollega

0.157