23948sdkhjf
Del siden

RG ROM GUMMI

Vi er en in-house produktionsvirksomhed der producerer løsninger i teknisk gummi, plast eller skum 

Det kan du forvente af os 
RG Rom Gummi er en full-service produktionsvirksomhed med egne in-house produktion og maskinpark. Vi udvikler og producere utallige løsninger i teknisk gummi, plast eller skum til alle industrier,  og med vores mange års kendskab til materialer og produktionsmetoder sikrer vi et effektivt forløb fra udvikling og produktion. Uanset om jeres behov er at starte fra bunden med et udviklingsprojekt, eller om kravsspecifikationerne allerede er på plads, er vores tilgang at levere den mest fornuftige og bedste løsning der lever op til jeres krav.

Vi lever af at levere hurtigt
En af vores kernekompetencer er at levere hurtigt. Vi ved, at tiden ofte koster dig dyrt. Derfor har vi et fleksibelt produktionsapparat. Og når opgaven kræver det, arbejder vi gerne både i dag- og nathold. Det kan hurtigt spare dig for mange timers nedetid.
 
Den rigtige kvalitet
Vi kan producere i (næsten) alle former for gummikvaliteter. For os er det ikke afgørende. Men vi undlader ikke at rådgive dig om, hvilken kvalitet der bedst betaler sig til opgaven. Vi har en ufravigelig leveregel om altid at levere den rigtige kvalitet fra første snak til det færdige produkt.
 
Længere levetid
Vi producerer formstøbte artikler i gummi primært gennem processen varmvulkanisering. En proces, hvor gummiet flyder sammen og bliver formstabilt ved hjælp af tryk og varme. Det sikrer homogene produkter med lang levetid.

Følg os på LinkedIn, og se nye spændende cases og projekter hver uge. 

Kontakt os uforpligende
Har du brug for et godt råd eller en god løsning? Vi vil gerne hjælpe dig!
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 9782 2033 eller mail info@romgummi.dk.
 
 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979
50-60
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048