23948sdkhjf
Del siden

Nordfab Europe A/S

Nordfab Europe A/S er en del af Nordfab med produktion i  Danmark, USA, Thailand & England.


Nordfabs rør kan bruges og bruges p.t. i industrielle luftrengørings-/procesventilationssystemer af alle typer – næsten alle steder, hvor en støvopsamler, industrielt luftfilter, svejse- eller dampsamler, filterhus eller cyklon er installeret. 

 

Ren luft skaber et sikrere miljø for medarbejderne og kan hjælpe med at opretholde maskineffektiviteten. Korrekt luftfiltrering reducerer også risikoen for brand og eksplosioner, der kan skyldes ophobning af brændbart støv. Nordfab QF®-rør er fremstillet af galvaniseret stål med laser- eller plasmasvejsede sømme, som har jævnere indvendige flader, giver en væsentligt forbedret lækagemodstand og er en uovertruffen løsning til alle almindelige støvudsugningsopgaver. Komponenterne er nemme at samle og er hurtige at installere uden specialværktøj og maling.

 

Nordfab Europe leverer rørsystemer til en lang række industrier til opsamling af støv og dampe:

 

Nordfab® Quick-Fit®-rørsystemet anvendes i en lang række brancher, fra cementproduktion til fødevare- og medicinalproduktion, i anlæg af alle størrelser – fra store produktionsvirksomheder til små laboratorier og træværksteder – næsten alle steder, hvor fjernelse af støv er påkrævet. Sammen med de unikke valsede ender på komponenterne sikrer QF-spændebåndet hurtig og nem installation eller afmontering. 


Nordfabs forseglede Quick-Fit-rør (QFS) er en uovertruffen løsning til olietåge og skærevæske samt alle andre almindelig støvudsugningsopgaver. Ud over svejsede sømme er bøjninger, grenrør, overgangsrør og alle andre komponenter, der har enten punktsvejset eller tilhamret samling, forseglede med en 2-pack epoxy.


Nordfab FB-rørsystemet anvendes også i en lang række brancher. Det har en flad kant, også kendt som en enkelt kant eller overkant, på tilslutningsenderne.


Nordfabs rørsystemer med højvakuum anvendes til formål med højvakuum og lav luftstrøm, der bruges til at opsamle, transportere og filtrere dampe, støv og andre partikler.


Nordfab 2 mm og 3 mm rør i blødt stål kan anvendes til generelle anvendelser, hvor der kræves tungere rør end QF. Mange komponenter fås med malede overflader
 

Alle kataloger kan findes på vores webside

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Danmark
CVR nummer: DK17011405
P nummer: 1001204106
30-40
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048