23948sdkhjf
Del siden

Multi Køl & Energi A/S

Hos Multi Køl & Energi A/S har vi den målsætning, at vi løbende indfører den nyeste teknologi og udfører vore kunders opgaver med solidt jysk håndværk. Vi har i årenes løb tilegnet os bred viden og kunnen, og som autoriseret kølefirma kan vi tilbyde vore kunder et velfungerende og specialuddannet team af erfarne medarbejdere.

Professionelle løsninger
Multi Køl & Energi har mange års erfaring inden for projektering, montering og servicering af varmepumper, klima-, køl- og fryseanlæg. Vi samarbejder med branchens førende leverandører af anlæg og komponenter, og vi holder os løbende ajour med udviklingen i vores branche.

Vores mangeårige brancheerfaring og ikke mindst vores brede kontaktflade i ind- og udland betyder, at Multi Køl & Energi A/S i dag er totalleverandør af varmepumper, køle-, fryse- og klimaløsninger indenfor:

Rådgivning - Projektering - Salg - Service - Installation - Vedligehold

Ingen kunder eller opgaver er ens, og hos Multi Køl & Energi tager vi derfor altid udgangspunkt i den individuelle problemstilling, inden vi anbefaler en løsning. Vi beskriver og prissætter opgaven og fastlægger, hvilke af vore kompetencer, der er behov for. Herefter fastlægger vi samarbejde tidsplan og gennemførelse af opgaven.

Kontakt os for en løsning af dit behov.

Multi Køl & Energi har lokationer i Aarhus, København, Grenaa og Holstebro.

Multi Køl & Energi er ISO 9001 certificeret

www.multikoel.dk

Multi Køl & Energi A/S
Holmstrupgårdvej 2
8220 Brabrand
Danmark
CVR nummer: DK10217970
P nummer: 1000037835
45
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062