23948sdkhjf
Del siden

Mirit Glas A/S

Mirit Glas A/S er en ordreproducerende service- og handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med produktion af glas. Vores speciale er inden for hærdet glas helt ned til Ø5mm, og vi bestrider både enkeltstyks- og serieproduktion.

Vi fremstiller og leverer løsninger efter individuelle behov og specifikationer. Se video af vores produktion

Vi vil være den innovative og kreative sparringspartner, der sammen med kunden skaber optimale løsninger. Vi tror på, at vores kunder ser en værdi i en leverandør, som er engageret og løser problemer. Vores fleksibilitet kommer kunden til gode i forhold til leveringstid og produktudformning.

Vores produktgrupper omfatter eksempelvis:
Skueglas bruges typisk, hvis der er specielle krav til arbejdstryk, temperatur eller i forbindelse med aggressive kemikalier. Skueglas produceres efter ønske i dimensioner, tykkelse og evt. anden forarbejdning i henhold til diverse DIN-normer.

Hærdet glas er mange gange stærkere end uhærdet glas. Hvis hærdet glas går itu vil det granulere i små uskarpe stykker. Fordelene ved hærdet glas er stor brudstyrke, termisk modstandsdygtighed og sikkerhed ved brækage.

Teknisk glas. Afhængig af dine specifikationer anvendes forskellige glastyper. Eksempelvis glas med særlige transmissionsegenskaber, bl.a. IR- og UV-bølgelængder, anti-refleks glas og specialslebet glas m.m.

Belysnings glas. Forskellige glastyper såsom filterglas, opalglas, coated glas m.m. kan kombineres med sandblæsning, silketryk osv. Dette kan leveres i hærdet eller uhærdet glas.

Buet og hærdet glas. Som én af de få tilbyder Mirit Glas A/S produktion af buet hærdet glas. Buet glas anvendes bl.a. til entreprenørmaskiner, glasdiske, skilte, belysningsglas m.m.

Glasrør  Glasrør i borosilikatglas og kvartsglas anvendes ofte ved visuel flow kontrol, luftfælder og vandstandsglas m.m.Produktionen:
Vores produktion råder over CNC-styrede maskiner, som gør os i stand til at serieproducere flere tusinde enheder. En fleksibel produktion muliggør dog også leveringer af enkelt styk. Herudover friholder vi kapacitet til hasteleveringer - og derfor kan vi altid tilbyde dag-til-dag leveringer.

Mirit Glas A/S er en 100% privatejet virksomhed, og blev som Danmarks første glashærderi etableret i 1952. Vi har til huse i København og Sønderjylland. Vi kender glassets fysiologi og anvendelsesmuligheder. Det er her, vi har vores baggrund, erfaring, viden og kompetence gennem 3 generationer.

Mirit Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Danmark
CVR nummer: DK31170508
P nummer: 1003055807
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032