23948sdkhjf
Del siden

Gram Vakuum Teknik ApS

Gram Vakuum Teknik er en dansk ejet virksomhed, etableret i februar måned 2010, og er i dag en af de førende virksomheder inden for vakuumindustrien i Danmark.
Stifteren og ejeren Jesper Gram har igennem 25 år har serviceret og solgt vakuumpumper til vakuum- industrien, og har tidligere været ansat ved Busch og Gardner Denver (Rietschle) i Danmark.

Baggrunden for at at stifteren Jesper Gram startede virksomheden Gram Vakuum Teknik, var at han så en mulighed for at kunne skabe tryghed, nærhed og tillid og holde et højt service niveau over for de mange virksomheder, der bruger vakuum/tryk pumper, og derved reducerer såvel antal som længden af produktionstop i virksomhederne inden for vakuumindustrien.

Gram Vakuum Teknik

har specialiseret sig inden for service, salg, innovation samt rådgivning om energi-besparende vakuum løsninger, og dermed mindre CO2 udslip, inden for de danske virksomheder i vakuumindustrien.

har agentur på vakuum/tryk pumper og reservedele til vakuumindustrien.

sælger, servicerer, og reparerer pumper af typer som Busch, Rietschle, Becker, Leybold, DVP, Pheiffer, Orion, Bigesse og Eurovacuum, på eget moderne værksted i Danmark.


har 7 teknikere i Jylland/Fyn og 2 teknikere på Sjælland til at varetage service og vedlige-holdelse af vakuumpumper hos vores kunder.

har mere end 200 stk. nyrenoverede vakuumpumper på lager, til at sikre vores høje service niveau og formindske produktionsstop hos vores mange servicekunder.

servicerer og sælger i dag vakuum/tryk pumper i Danmark, Norden og Tyskland og vil i nærmeste fremtid være at finde i andre dele af Europa.

har samarbejdspartner i Europa, deriblandt Polen, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien, Tyrkiet, Portugal, Holland, Belgien og Tyskland.

Gram Vakuum Teknik ApS
Erhvervsparken Klank 11
8464 Galten
Danmark
CVR nummer: DK32265227
P nummer: 1015332278
5

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078