23948sdkhjf
Del siden

Jensen Metal A/S

LEVERANDØRPROFIL
Jensen Metals kunder er beliggende i Danmark, Norge og Sverige, Men ved 85 % af vores omsætning ender uden for Danmark.

Vores kunder arbejder inden for en bred vifte af sektorer lige fra fødevareindustrien, iscreme industrien og mejerier over elektronik industrien, butiksinventar, hospitalsudstyr, og udstyr til flyindustrien.

Jensen Metal i Hasselager tilbyder komplekse løsninger i rustfrit stål og aluminium og udfører tillige maskinbygning for en række kunder. Arbejdsområderne dækker bl.a. 3D-produktionsforberedelse med kosteffektive løsninger for øje, laserskæring, kantbukning, certifikat-svejsning, overfladebehandling og montage.

En af vores forcer er indgåelse af strategiske samarbejder med vores kunder, hvor vi bistår med produktoptimering og produktionsmodning ud fra kundens ideer. Med 3D modellering overflødiggør vi meget ofte prototyper.

Redesign og produktionsoptimering er en anden af vores styrker, dette, kombineret med vores ekspertise inden for outsourcing, gør, at vi sammen med vores kunder, såvel som leverandører ofte kan opnå et væsentligt mere kosteffektivt produkt.

Vi behersker alle væsentlige processer lige fra laserskæring til certifikasvejsning, og vi har bl.a. leveret løsninger på følgende områder:
● Transportører (hele anlæg), fødevarer, lufthavne og pakkerier
● Kar
● Mixere og doseringsenheder
● Tanke/beholdere
● Repos og gangbroer
● Maskin-inddækninger/elkabinetter
● Stativer
● Pladekonstruktioner af enhver art (op til 25m)
● Dyser til iscreme og bagere
● Butiksinventar
● Hospitalsudstyr
● Laboratorieudstyr
● Kabinetter


LOGISTIK
Jensen Metal A/S ligger i Hasselager ved Århus blot 5 minutter fra E45. Vi håndterer daglige forsendelser både med vognmænd og egne biler.

LÆS MERE …
Læs mere på vores web-site www.jensenmetal.dk.

Jensen Metal A/S
Stormosevej 6-8
8361 Hasselager
Danmark
CVR nummer: DK28290772
P nummer: 1002781243
65

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048