23948sdkhjf

Brøndsholm A/S

Brøndsholm kan tilbyde et spændende sortiment af dekorationsartikler og salgsfremmere til detailforretninger, butikskæder, varehuse, butikscentre, virksomheder og institutioner. I forbindelse med vores webshop har Brøndsholm de seneste år også fået mange private kunder.

Vores sortiment bevæger sig inden for dekorationselementer, kunstige blomster, fødevareattrapper, julelys, prisskilte, julepynt og meget mere. Du kan se de fleste af vores lagervarer i vores showroom. Vi kan også tilbyde at man kan afhente sine varer i vores vareudlevering.

Brøndsholm A/S har siden 2007 fokuseret 100% på at servicere sine kunder via Brøndsholm's e-shop og telefonbetjening. En afdeling af Brøndsholm - Setup, står for projekter som butiksudsmykning, vinduesdekorationer og kampagnedekorationer hvor et fast team af faguddannet dekoratører dekorerer butikker til kampagner.

Brøndsholm kan også levere dekorationsbelysning til ophængning på facader, lysmaster, wirer på hovedgader, butikscentre og bytorve. I tilbudsfasen indgår et grafisk oplæg ud fra kundens eller vores fælles ideer. Vi arbejder både med indendørs og udedørs løsninger.

Sammen med vores dygtige producenter og leverandører er vi klar at løse opgaverne.

Du finder os på

her

.

Fakta om Brøndsholm A/S

Adresse
Brøndsholm A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Herlev Kommune

Telefon: +45 70203635

CVR nummer: DK11170188

P nummer: 1009329354

Kontaktpersoner

Irena Sibbern

Send til en kollega

0.766