23948sdkhjf
Del siden

influx a/s

Pr. 16. april 2012 har virksomheden skiftet navn til influx a/s, så navnet passer til det vi beskæftiger os med - og kan bruges i udlandet.

influx a/s er en produktions- og servicevirksomhed som projekterer og leverer procesløsninger. Vi bevæger os indenfor beverage og foodindustrien, pharma og teknisk industri samt vandforsyninger..

Hans Henrik Hansen og Ebbe Bojer startede virksomheden med navnet HB Food Service A/S i maj 1999 i lejede lokaler på Svendborgvej i Odense. Virksomheden købte i 2003 erhvervsejendommen Trævænget 9 i Vissenbjerg. Efter byggeri af kontorer og øvrigt tilpasning fremstår ejendommen i dag i præsentabelt og velegnet til formålet.

Vort værksted består af 2 haller på i alt 1200 m2. Værkstedet er derfor ideelt til præfabrikering af f.eks. matrixer, units, rørsystemer, platforme og trapper.

Montage
influx a/s udfører monteringsarbejde overalt i landet og alle montører er certificeret efter DS/EN287-1 for svejsning i rustfri- og sorte rør.

Hvor det er muligt, præges så meget som muligt på værksted og medbringes som færdige units f.eks. CIP-anlæg og pasteurer.

Service
Virksomhedens 10 servicevogne når over hele landet.

Vi tilbyder service på procesanlæg og deltager i både daglig vedligehold samt hovedeftersyn hos vore kunder. For at minimere produktionens stilstand arbejder vi i skiftehold på større eftersyn. Desuden udfører vi service på enkeltkomponenter såsom pumper, pladevarmevekslere og pasteurer.

Specialer:
Glasblæsning
Vi glasblæser rustfrit stål og aluminium. Vores glasblæsekabine har kapacitet både til små og stor emner. Kabinen er 10 meter lang og har adgang via en port med åbning 4 x 4 meter. Vi bestræber os på at yde en fleksibel betjening.

Renovering af alle typer pladevarmevekslere:
* Rensning
* Røbning af plader for utætheder
* Ompakning
* Pladestakke hentes og bringes

Piggingsystemer:
influx a/s har stor succes med udvikling af eget piggingsystem. Systemet kan leveres manuelt eller automatisk og er det absolut billigste på markedet.

influx a/s
Trævænget 9
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR nummer: DK41002263
P nummer: 1007194184
15-20

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047