23948sdkhjf
Del siden

TekniClean A/S

Troværdig og grundig rengøring
TekniClean er et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab. Vi er båret af engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Med smil på læben og blik for den ekstra gode service udfører vi kvalitetsbevidst foodrengøring, kontorrengøring og vinduespudsning med stolthed hver eneste dag.

Danmarks bedste rengøringsarbejdsplads
I TekniClean stræber vi efter at blive Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring gennem en anerkendende og varm dialog med vores medarbejdere. Det skal være trygt at komme til ledelsen, og vi prioriterer, at medarbejderne oplever og får succes i deres arbejdsliv. For glæden og succesen smitter af og giver glade og tilfredse kunder.

Vi gør vores bedste for at oplære og uddanne vores rengøringsassistenter. Fx gennem en række uddannelsesvideoer. I ord og billeder fortæller de, hvordan medarbejderne passer på deres krop, er gode kollegaer og opfører sig professionelt ude hos kunderne. Vi lægger også vægt på, at alle medarbejdere lærer dansk. For det skaber større fællesskab og et bedre arbejdsmiljø i virksomheden.

Vi bekymrer os om miljøet
I alle former for kontorrengøring forsøger vi at bruge skånsomme rengøringsmidler. I foodrengøring gør vi vores ypperste for at minimere brugen af kemi. Så vidt det er muligt, bruger vi produkter, der er svanemærkede eller mærket med det fælles europæiske blomstermærke.

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?
Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger et skifte forårsager. Men med vores store erfaring får I en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver jer troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

Læs mere om TekniClean og vores troværdige rengøring på tekniclean.dk

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275
300
BCP, EFQM, EFSIS, HACCP, ISO 9000:2000

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.079