23948sdkhjf

Berry Superfos

Superfos, en virksomhed i Berry Global, designer, udvikler og fremstiller innovativ sprøjtestøbt og termoformet plastemballage i topkvalitet til både fødevarer og non-food.

Design og innovation
Udover et bredt produktsortiment, der bl.a. omfatter SuperLock®, SuperLightTM, UniPak og SuperFlex®, tilbyder Superfos udvikling, design og fremstilling af kundetilpasset emballage. Det kan ske på Superfos' Innovationscenter, som danner den ideelle ramme for kreativitet, idéudvikling samt produktion af prototyper på stedet.

Understøtter salget
Superfos understøtter kundernes salg og markedsføring ved at tilbyde iøjnefaldende og brugervenlig emballage, der er nem at håndtere i alle led af værdikæden, inkl. logistik og transport.

Bæredygtighed og Cirkulær Økonomi
Holdbar og bæredygtig plastemballage med lav vægt kan bidrage til at nedsætte CO2-udslippet. Udover en vedvarende indsats for større energieffektivitet og mindre vandforbrug hos Superfos, fokuserer virksomheden især på at designe genanvendelige emballageprodukter, der på flere måder understøtter den cirkulære økonomi. Som et eksempel fås en serie spande i topkvalitet fremstillet med en høj andel af genanvendt plast (PCR).

Kort profil
Superfos er en af Europas førende producenter af plastemballage. Hovedsædet er beliggende i Danmark. Der er 2.500 medarbejdere og 14 fabrikker i Europa og Australien. Den samlede omsætning ligger årligt på over 4 mia. kroner.

 

Leverandør-kompetencer

Fakta om Berry Superfos

Adresse
Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

CVR nummer: DK43239511

P nummer: 1003207217

Ansatte: 2500

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lis Warming Nielsen

Ulla Vennervald Nielsen
Afdeling: Corporate
Stilling: Executive Assistant
Direkte telefon: +45 59111151

Send til en kollega

0.219