23948sdkhjf

Smart Automation ApS

Smart Automation er importør og leverandør af Fatek PLC, Indusoft SCADA, LAM microstepping drives og motorer samt EXOR operatør paneler.

Teamet bag Smart Automation har et indgående kendskab til alle de produkter, vi forhandler, og vi giver en kompetent sparring, så man ikke blot får det rigtige produkt i hånden, men også får fuld udnyttelse af produkterne.

Smart Automations kerneprodukter er koncentreret omkring Controllers og HMI, og vi har mange års erfaring med salg, support og programmering af automation.

Vi er de personer der startede salget af Indusoft SCADA i Danmark. Vi har været rundt i alle kanter af softwaret og kender til styrkerne og begrænsningerne. Der kan godt være en lille ting vi er nødt til at vende tilbage med, for vi siger ikke bare ja til det hele.

Klar, parat, SMART
Spændende projekter kræver programmering af SMART-produkterne. Ofte indgår vi i et samarbejde med vores kunder om at løse opgaverne, hvis det kniber med den interne kapacitet. Smart Automation kan tilbyde at assistere med egen programmør, for at jeres projekter kan fuldføres hurtigst muligt. Vi kan naturligvis også yde den nødvendige support, der gør, at I selv kan arbejde med tingene.
Det er SMART Automation!

På vores hjemmeside kan du læse mere om vores produkter og få adgang til vores webshop.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Smart Automation ApS

Adresse
Smart Automation ApS
Bransagervej 5
9490 Pandrup
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Jammerbugt Kommune

Telefon: +45 77349960

CVR nummer: DK31769574

P nummer: 1014773432

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Andersen
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: +45 77349961

Torben Stig Andersen
Direkte telefon: +45 31255710

Send til en kollega

0.209