23948sdkhjf
Del siden

Mc Uldall Maskinfabrik ApS

Benyt en effektiv og hurtig kvalitets leverandør, hvor pris kavlitet og leverings sikkerhed er i højsæde

MC Uldall Maskinfabrik ApS er en virksomhed i fremdrift, der stiller store krav til kvalitet i alle processer, fordi kvaliteten er betingelsen for vores succes.

MC Uldall Maskinfabrik ApS er en virksomhed i fremdrift, der stiller store krav til kvalitet i alle processer, fordi kvaliteten er betingelsen for vores succes.

MC Uldall ApS blev etableret i 1993 og i 2005 blev MC Uldall overtaget af Niels K. Nielsen og fik en lille navne ændring til MC Uldall Maskinfabrik ApS. Niels har ud fra sine år i branchen fået meget erfaring med fremstilling og bearbejdning af special emner samt opbygning af special maskiner.
I sommeren 2011 blev virksomheden flyttet til en ny adresse på Niels Bohrs Vej 41 i Stilling, den nye fabrikshal er lys og indbydende og på 3000m2.

MC Uldall Maskinfabrik ApS er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af rustfri, plast og aluminium. Størstedelen at vores produktion er til levnedsmiddelbranchen, som er underlagt stadig stigende krav til kvalitet og mål tolerancer.

Vi har ry for at levere vores emner med en høj finish.Vores nuværende store kunder overvåger kvaliteten af alle vores leverancer, og vi er hos dem kategoriseret blandt de bedste leverandører også på dette felt.

Vi er en moderne virksomhed, som er kende tegnet ved at være i stand til at føde nye idéer, der samtidig danner grundlaget for vores vækst.

Virksomhedens maskinpark samt vores top motiverede medarbejderstab på 18 mand, opgraderes løbende til alsidig produktion, hvor omstilling samt stor fleksibilitet, er fundamentet for en velfungerende og effektiv virksomhed.

Vi er altid lagerførende med et bredt sortiment indenfor rustfri stål, plast, aluminium og diverse ståltyper.

Mc Uldall Maskinfabrik er godkendt til at levere produkter der er i kontakt med fødevare.
Mc Uldall Maskinfabrik ApS
Niels Bohrs Vej 41
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK29199965
P nummer: 1011883997
20

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.049