23948sdkhjf
Del siden

STOK Emballage K/S

Hos STOK Emballage leverer vi ikke bare emballager. Vi leverer smartere måder at pakke på. Vi udvikler totalløsninger af pakkematerialer, emballage og end-of-line maskiner og har altid fokus på, hvordan vi kan optimere dit emballageforbrug. Lige meget hvilket produkt du skal have emballeret, og om det skal pakkes, transporteres eller sendes, tilbyder vi en emballageløsning i høj kvalitet, som vi tilpasser din forretning. Bestillinger foregår nemt og hurtigt - blandt andet ved hjælp af vores mobile webshop, hvor du kan bestille døgnet rundt. Vi har også udviklet en Pak Smart-funktion: Indtast blot nogle få informationer om dit produkt, så får du automatisk forslag til den optimale emballage, vi kan levere i morgen. Nemmere bliver det ikke.

Vi er FSCC 22000-certificeret

STOK Emballage er FSCC 22000-certificeret. Det betyder, at vi altid lever op til de højeste standarder inden for emballage til fødevareindustrien. Vi er derfor en stærk leverandør af emballager til fødevare- og medicinalbranchen, og vi har de helt rette produkter som f.eks. bølgeplast, plastkar, plastpaller og plastspande. Vi sørger naturligvis for, at alle produkter er kvalitetssikret, og alle gældende dokumenter er korrekt udformet. På den måde kan vi vise sporbarhed og sikre, at alle regler er overholdt til punkt og prikke.

Har du yderligere spørgsmål til produkter eller løsninger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 200 700 eller sende os en mail.STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Danmark
CVR nummer: DK16427284
AAA, BRC, FSC
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047