23948sdkhjf

Hexagon Metrology Nordic AB

Hexagon Metrology
Hexagon Metrologi er en del af Hexagon Group, og markedsfører en bred vifte af førende metrologi mærker til industriel måling under ét tag. Disse mærker udgør en verdensomspændende installerede base af millioner af CMMS, bærbare målesystemer og handmätdon, og titusinder af metrologi softwarelicenser.

Hexagon Metrology tilbyder sine kunder fuld kontrol af de fremstillingsprocesser, der er afhængige af målenøjagtigheden, og sikre, at produkter er fremstillet i overensstemmelse med forventningerne.
Hexagon Metrology tilbyder testudstyr, målesystemer og software. Dette er suppleret med en bred vifte af relaterede tjenester.

Hexagon Metrology hjælper med at optimere fremstillingsprocesser og dermed mindske de afhændede aktiviteter, med det mål at opnå "nul fejl". Dette minimerer fjernelse af planetens naturlige ressourcer og derfor er vi nok en af verdens mest miljøvenlige virksomheder.

Hexagon Metrology i Skandinavien
Hexagon Metrologi er langt den stærkeste og største leverandør af avancerede måleteknikker, både hvad angår varer og tjenesteydelser. Med branchens mest omfattende produktsortiment, internationale markedsorientering og følelse af bedste kvalitet, er vi meget godt rustet til at imødekomme vores kunders behov på en optimal måde.

Hexagon Metrology har tre mätcentra i Sverige (Eskilstuna, Göteborg og Trollhättan) og et netværk af partnere i hele Norden.

Vi markedsvilkår CMMS (CMM), Bærbare Måling arme, bærbare 3D industrielle målesystemer, der måler inventar, handmätdon og tilpassede måling løsninger i Norden.
Hexagon Metrology også yder service, kalibrering, support, uddannelse, måling service og anvendelse arbejde.

Vores mærker: Brown & Sharpe, CE Johansson, Cognitens, DEA, Leica Geosystems, Leitz, Optiv,
PC-DMIS, Quindos, ROMER og TESA.

Vores forretning er naturligvis certificeret efter ISO 9001 og 14001.

Fakta om Hexagon Metrology Nordic AB

Adresse
Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna

Region
Sverige
Södermanlands län
Eskilstuna kommun

Telefon: +46 +46 (0) 16 16 08 00

CVR nummer: SE5566019773

Ansatte: 74

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001

Kontaktpersoner

Avdelning Marknad
Direkte telefon: +46 16160801
Henrik Jansson
Afdeling: Marknad
Stilling: Sales & Marketing
Mari Helgeland
Victoria Vernon
peter petersson

Send til en kollega

0.173