23948sdkhjf
Del siden

Food & Bio Cluster Denmark

Food & Bio CLuster Denmark er  Danmarks nationale klynge for små og store virksomheder, videninstitutioner og andre organisationer inden for fødevare- og bioressourcesektoren.

Klyngen er skabt for at styrke den vidensbaserede innovation og vidensamarbejdet på tværs af hele værdikæden - herhjemme og internationalt. 

Vi er den direkte indgang for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner til netværk, forretningsudvikling, innovation og finansiering. Vi har indgående erfaring og kan trække på nationale og internationale ressourcer for at realisere nye, innovative idéer. 

Fem veje til vækst
Med afsæt i fem kerneområder bidrager vi til, at den gode idé letter fra papiret og udfolder sit potentiale. Vi samler idéen op og hjælper med udviklingen af et nyt forretningsområde eller fundamentet for en ny virksomhed, der kan agere på nationalt og internationalt plan.

1. Øget innovation
Vi øger kvaliteten af din innovation med adgang til viden og udviklingsfaciliteter samt finansiering af innovation.

For større virksomheder hjælper vi med et strategisk fokus på innovation, intern buy-in samt eksekveringskraft.

For vidensinstitutioner formidler vi samarbejde med virksomheder og omsætter viden til patenter.

2. Vækst gennem konkurrenceevne
Vi hjælper med at udvikle forretningsmodeller og markedspotentiale ved at øge salgskompetencer, markedsføring og kendskabsgrad.

For den etablerede virksomhed yder vi sparring, der øger salget og eksporten.

3. Styrket entreprenørskab
Med afsæt i innovation og det samlede klyngesamarbejde skaber vi nye jobs og vækst. Konkret kan vi stimulere, kvalificere og accelerere nye start-ups.

Vi hjælper iværksættere med udviklings- og kontorfaciliteter, finansiering, netværk til investorer, kunder og sparringspartnere.

Etablerede virksomheder får adgang til iværksættere med radikale og komplementære løsninger, mens vidensinstitutioner får sparring til at lave spin-outs og hubs.

4. Adgang til kvalificeret arbejdskraft 
En specialiseret klynge har en efterspørgsel på særlige kompetencer og talenter. Iværksættere hjælper vi med kontakt til fleksibel arbejdskraft, co-founders og praktikanter.

For SMVer bidrager vi med inspiration og adgang til akademikere, mens store virksomheder kan få adgang til ”best-in-class”- talenter samt promovering over for studerende.

Vidensinstitutioner får et tæt virksomhedssamarbejde, der sikrer studerende job og virksomhedsrelevant undervisning.

5. Trends og transformation i klynge
Som klyngeorganisation er vi drevet af klyngens behov og efterspørgsel, men vi er også med til at definere fremtidens udfordringer og tendenser. Og så kan vi inspirere til, hvordan de kan håndteres.

For medlemmer samler vi op på inden- og udenlandske trends og digitalisering.

Food & Bio Cluster Denmark
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Danmark
CVR nummer: DK25666070
P nummer: 1007965253
42
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047