23948sdkhjf
Del siden

ISS Facility Service A/S

ISS Facility Services A/S er Danmarks største facility services virksomhed med ca. 7.500 medarbejdere, der er eksperter inden for cleaning, catering, technical services, support service og facility management. Inden for cleaning tilbyder ISS alt fra daglig eller behovsbaseret almindelig rengøring til specialrengøring og industrispecifikke løsninger til både store og små virksomheder. Vi tager altid udgangspunkt i det konkrete behov og skræddersyr en løsning, som passer til den enkelte kunde. 

ISS Food Hygiene - rene linjer med ISS
ISS tilbyder rengøring til fødevareindustrien, hvor der stilles høje krav i forhold til fødevaresikkerheden. Vi udfører løbende kvalitetskontrolfor at sikre og dokumentere, at vi altid overholder lovens krav og lever op til kundens forventninger. Vi uddanner vores medarbejdere ud fra veldokumenterede processer, der understøtter de kundens specifikke krav.

Vi hjælper vores kunder med at opretholde jeres certificeringer inden for blandt andet Global Red Meat Standard (GRMS), Safe Quality Food (SQF), International Food Standard (IFS), British Retail Consortium (BRC) og Tesco.

ISS leverer specialløsninger til følgende brancher inden for levnedsmiddelindustrien

  • Slagteri (svin, okse og fjerkræ)
  • Kødforarbejdning - opskæring og forædling
  • Fiskeindustri
  • Mejeriindustri
  • Bryggeri og drikkevarefremstilling
  • Fremstilling af brød, kager og pasta m.v.
  • Færdigretter og halvfabrikata
  • Slik- og konfekturefremstilling
  • Storkøkkener (offentlige, hospitaler, kantiner, hotel / restaurant)


Serviceopgaverne leveres enten enkeltvis eller som del af en integreret serviceløsning, hvor flere facility services samles i én totalløsning. Det er vores svar på outsourcing. En unik løsning, hvor ISS leder, organiserer og udfører serviceopgaverne – og samtidig et partnerskab, hvor vi med vores evne til at kombinere mennesker, metoder og ledelse hjælper kunden med at reducere omkostninger, styrke konkurrenceevnen og fokusere på kerneforretningen.

ISS Facility Services A/S er det danske datterselskab i den verdensomspændende ISS-koncern, som beskæftiger omkring 350.000 mennesker og har aktiviteter i flere end 30 lande i Europa, Asien, Nordamerika, Sydamerika og Australien.

ISS Facility Service A/S
Gyngemose Parkvej 50
2860 Søborg
Danmark
CVR nummer: DK14406042
P nummer: 1002956763

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047