23948sdkhjf
Del siden

Truecommerce Denmark ApS

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system.

TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du undgår fejl, sikrer en præcis og hurtig ordrehåndtering og fakturering og frigiver timer hos dine medarbejdere, så de kan fokusere på jeres kerneforretning.

Udover EDI tilbyder TrueCommerce en lang række løsninger til online B2B-handel, herunder en B2B-webshop, hvor dine kunder kan aflægge ordrer.

Du kan altså styrke dit salg gennem flere onlinekanaler og styre alt fra én samlet platform, som er integreret til dit ERP-system. Derudover understøtter TrueCommerce vigtige logistiske flows som dropshipping, konsignationslager og 3PL.

TrueCommerce leverer en Managed Service med det primære formål at forebygge eller håndtere eventuelle fejl, inden de forstyrrer vores kunders medarbejdere, arbejdsgange og / eller forretningsprocesser.

Vores Managed Service omfatter funktionalitet til proaktiv monitorering og håndtering af dokumentudvekslingen mellem vores kunder og deres samhandelspartnere. Vores dygtige supportafdeling besvarer opkald og forespørgsler fra både vores kunder og deres samhandelspartnere, når de har behov for hjælp og rådgivning.

Vores Managed Service er inddelt i tre serviceniveauer, og du vælger det niveau, som passer til din forretning. Det er således fuldt gennemsigtigt, hvilken funktionalitet dit abonnement omfatter.

Denne animationsvideo giver et hurtigt overblik over EDI & Managed Service 

Læs mere på www.truecommerce.com/dk-da

Få nyheder, invitationer og research fra TrueCommerce via e-mail – tilmeld dig her

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311
79
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047