23948sdkhjf

Aplica ApS

Systemhus og komponentleverandør

Vi hjælper dig med at udpege og sammensætte det rette udstyr til den rette pris, så du selv slipper for at skulle sammenstykke løsninger fra flere forskellige leverandører.

Aplica er specialist i industriel væskehåndtering. Vi råder over Danmarks bedste og bredeste udvalg af udstyr og semi- eller fuldautomatiske anlæg til limning og overfladebehandling. Udover selve udstyret leverer vi også forbrugsvarer i form af lim og tætningsmaterialer til industrielle processer.

Sprøjtestøbning, råvare håndtering og ultralydsvejsning er en anden gren af Aplica. Vores medarbejder besidder en bred viden om plast, støbning og automatisering af hele processen.

Lad os optimere din produktion
Produktionsoptimering er et af nøgleordene i hverdagen. Du vil opleve, at Aplica kan samarbejde på mange forskellige niveauer – enten som leverandør af enkelte komponenter og forbrugsvarer eller som systemhus, hvor vi udvikler komplette automationsløsninger. 


Garanti for ordentlige løsninger
Vi ser det som vores fornemste opgave at bidrage med løsninger, der sænker produktionsomkostningerne hos vores kunder. Derfor arbejder vi altid ud fra en filosofi om, at vores løsninger skal sikre øget effektivitet og målbare materialebesparelser. Med vores viden og solide leverandørsamarbejder får du fuld garanti for, at de komponenter, vi leverer, er kompatible – hvad enten det drejer sig om udstyr til plast produktion, overfladebehandling, limning eller tætning.

Aplica Aps er en familieejet virksomhed, drevet og ejet af Henrik Mikkelsen og Maria Nørbæk.

Følg Aplica på YouTube: http://www.youtube.com/aplicadotdk
Følg Aplica på Facebook: https://www.facebook.com/Aplica.aps
Følg Aplica på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/aplica-aps

Fakta om Aplica ApS

Adresse
Aplica ApS
Betonvej 7
4000 Roskilde
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Roskilde Kommune

Telefon: +45 43443300

CVR nummer: DK33879857

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bettina Elmeskov
Direkte telefon: +45 43443300

Henrik Mikkelsen
Direkte telefon: +45 26130120

Mads Svenstrup

Peter Gad
Stilling: Administrerende Direktør
Direkte telefon: +45 24610727

Send til en kollega

0.215