23948sdkhjf

Aeropak A/S

Aeropak A/S fremstiller spraybare produkter og påfylder dem på dåse. Virksomheden har været på markedet i mere end 50 år, og er landets førende og uden sammenligning største aerosolproducent.

Vores produktion af aerosolprodukter har gennem en længere årrække været støt stigende, og vi har løbende udviklet virksomheden, produktionskapaciteten og laboratoriefaciliteter for altid at kunne være en værdifuld samarbejdspartner for vores kunder.


Produktområder
Produktionen er fordelt på fem hovedområder:

-        Fødevarer

-        Mærkefarver til landbruget

-        Tekniske produkter

-        Biocider

-        Maling

Vi tilbyder kundespecifikke produkter og her er vi ofte med hele vejen fra tæt samarbejde om produktudvikling til påfyldning af det færdige produkt under restriktive forhold. Vi har desuden egen produktportefølje, som også tilbydes som private label.

Vores kunder fordeler sig mellem mindre, mellemstore og meget store virksomheder, og omfatter bl.a. Arla Foods, Orkla, Neogen Corp., Jørgen Kruuse, Trinol, Esbjerg Farve & Lak Fabrik og mange flere.

Internationaliseret værdikæde
Hos Aeropak importerer vi dåser, ventiler m.v. fra nogle af verdens største producenter. Produkterne indgår herefter i vores produktion i Danmark, inden de igen sælges i både udlandet og Danmark.

Kundespecifikke løsninger til fødevareindustrien
Vi samarbejder med vores kunder om strategiske, kundespecifikke løsninger, som dækker netop deres behov. Vores kompetente medarbejdere med baggrund som eksempelvis kemiingeniør og kemiker er værdifulde sparringspartnere for kunderne i fødevareindustrien.

FSSC 22000 certificerede
Aeropak er FSSC 22000 certificerede, som er en komplet certificeringsordning for fødevaresikkerhed, der er baseret på den internationalt anerkendte standard ISO 22000 og suppleret af tekniske standarder som ISO/TS 22.002-1 for fødevareproduktion og ISO TS 22002-2 for emballage til fødevarer. FSSC 22000 sikrer en omfattende strategi for risikostyring af fødevaresikkerhed gennem hele fødevarekæden.

Prøver, kontrol og sporbarhed
Vi har stor fokus på kvalitetssikringer i alle led. Derfor udtages prøve/prøver fra alle produktioner til kontrol i vores laboratorie. Der er således fuld sporbarhed på alle produkter, som produceres hos os, samt på de delkomponenter, som indgår i det færdige produkt.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Aeropak A/S

Adresse
Aeropak A/S
Aldumvej 1
8722 Hedensted

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 75892355

CVR nummer: DK46500911

P nummer: 1001881983

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bo Falk Mørkenborg
Stilling: Direktør

Jette Bjerrehus
Afdeling: Ekstern konsulent - Cogni2

Marie-Louise Bagger Ersgard
Stilling: Driftskoordinator

Send til en kollega

0.141