23948sdkhjf

Contec Prefab A/S

Contec Prefab A/S er en beton- og terrazzovirksomhed, der blev grundlagt i 2008, og som er baseret på over 20 års erfaring med højstyrkebeton (HPC). Vi har stor erfaring med at udvikle innovative og skræddersyede løsninger i højstyrkebeton, som passer til den enkelte, da vi altid sørger for at have tæt kontakt til kunden. Sammen finder vi en løsning, der kan blive til virkelighed.

Vi laver alt fra trapper og altaner til facadeelementer, møbler, butiksinventar og fliser. Vores store speciale er dog bordplader og vaske i beton og terrazzo, som er en stor del af vores daglige produktion. Derudover er vi de rette at opsøge, hvis du har et helt specielt projekt i tankerne, hvor der skal tænkes kreativt, og vanetænkningen skal brydes. Vi er nemlig ikke bange for at gå nye veje, så vi sammen kan skabe det perfekte beton- eller terrazzoprodukt til dig.

Contec Prefab er et datterselskab af Contec Group, der er førende på det internationale marked inden for HPC. Det primære forretningsområde for Contec Group er udvikling og salg af forskellige typer HPC i pulverform. Pulveret bruges til alt fra pengeskabe og bankbokse, til gulve og belægninger såvel som til nogle af verdens mest avancerede, arkitektoniske projekter som DR Byen, Qatar National Museum og Louvre i Abu Dhabi.

Fakta om Contec Prefab A/S

Adresse
Contec Prefab A/S
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86280290

CVR nummer: DK27579361

P nummer: 1009806837

Kontaktpersoner

Dennis Serwin
Afdeling: Contec Prefab A/S
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 23999367
Emilie Kusk Furbo
Kirstine Reese
Stilling: Arkitekt, cand.polyt
Mogens Rafn
Afdeling: ContecGroup
Stilling: Project/Officemanager
Direkte telefon: +45 81108941
Sara Warburg Trautner
Afdeling: Contec Prefab A/S
Stilling: Salg og marketing

Send til en kollega

0.157