23948sdkhjf

Galaxe A/S

Galaxe Gulves målsætning er at levere optimale gulvløsninger, som tilgodeser og opfylder myndigheds- og kundekrav. Vi har sammenlagt mere end 80 års erfaring med gulve, som kommer vores kunder tilgode.

Vi har fået overdraget eneforhandlingen af Thermozell fra Thermswed Idé, som har rettighederne til Thermozell-konceptet i Sverige, Norge og Danmark. Vi leverer vores produkter via vores egne gulvlæggere, og igennem flere dygtige entreprenører.

Thermozell-konceptet, som er udviklet af Thermozell Entvecklungs- und Vertriebs GMBH i Østrig, har været på markedet siden 1992.

Vores vision er at fabrikere, markedsføre og udføre komplette entrepriser, hvor kunden har behov for lette moderne gulvopbygninger, som klarer nutidens krav.
Vores målgruppe er større projekter, hvor vores kombination af logistik og maskinudrustning giver op til 400 m2 færdige gulve pr arbejdsuge.

Ved at vi udelukkende anvender genanvendt EPS (flamingo-isolering) som råvare, i kombination med kendte dokumenterede materialer, har vi en tydelig miljø-profil.

Samarbejdet med andre leverandører betyder at vi kan tilbyde vores kunder komplette løsninger og færdige koncepter.

Vi lægger stor vægt på miljøhensyn og har dokumenterede produkter, som bidrager til øget genanvendelse af EPS (flamingo-isolering). Vi er medlem af Dansk Byggeri og er i besiddelse af et kvalitetssikringsprogram, som er tilpasset til bygge-branchen.

Se indslag om produktion af flamingo-isolering

.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Galaxe A/S

Adresse
Galaxe A/S
Omfartsvejen 16
4300 Holbæk

Region
Danmark
Sjælland
Holbæk Kommune

Telefon: +45 59450410

CVR nummer: DK40985654

P nummer: 1025302385

Kontaktpersoner

Hans Rasmussen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 40513121
Kristine Nordskov
Stilling: Servicekoordinator
Direkte telefon: +45 20607172
Louise K.

Send til en kollega

0.117