23948sdkhjf
Del siden

Primodan A/S

Primodan er en dansk produktionsvirksomhed der har mere end 60 års erfaring inden for mejeri- og fødevareindustrien.

Primodan er en ordreproducerende virksomhed, der producerer fylde- og lukkemaskiner samt komplette ostemejerier til markeder verden over.

Primodan producerer et bredt program af fylde- og lukkemaskiner til brug i højeffektive produktionslinjer af kunder.

Vores fyldnings og forseglingsmaskiner er udstyret med specialiserede påfyldningsanlæg til påfyldning af flydende og halvflydende produkter, såsom yoghurt, margarine, flødeost og is.

Produktion af maskiner, og teknologi til fremstilling af gul ost blev i 2019 tilkøbt fra SPX.

Samtidig blev et nyt Primodan kontor i Silkeborg anlagt, for at sikre at de rette kompetancer inden for dette nye forretningsområde kunne tiltrækkes. 

Vores spidskompetencer er inden for design og fremstilling af maskiner, men vi har også aktiviteter således vi kan omfatte hele processen fra design, planlægning, installation og test af komplette anlæg og nøglefærdige projekter.

Gennem en målrettet indsats er Primodans navn blevet synonym med høj kvalitet og effektivitet inden for anvendelsen af know-how og innovation i form af maskiner og udstyr, samt komplette løsninger der omfatter forarbejdningslinjer samt opfyldningsrækker skræddersyet til at opfylde de specifikke behov i de enkelte kunder.

For at opnå konstant præstation på vores maskiner, yder Primodan en højtuddannet support-organisation med speciale i service, vedligeholdelse og reparation af vores maskiner.

Mere end 90% af vores omsætning eksporteres - hovedsageligt til markederne i Europa og Mellemøsten.

Primodan A/S
Skimmedevej 10
4390 Vipperød
Danmark
CVR nummer: DK32776353
P nummer: 1015869972
75

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062