23948sdkhjf

Senius Equipment ApS

Flexmatic er en dansk produktions-, ingeniør- og handelsvirksomhed. Vi leverer udstyr og innovative procesløsninger til blandt andet mejeri, fødevare, bryggeri og læskedrikindustrien samt den teknisk/kemiske industri.

Flexmatic projekterer og leverer komplette procesanlæg og maskiner til følgende industrier:
- Mejeri
- Food
- Margarine
- Læskedrik
- Bryggeri
- Kemisk industri

Vi har mange års erfaring og knowhow inden for salg, projektering, fremstilling, montage og indkøring. Vi har egen mekanisk, programmering og styrings projekteringsafdeling, vore medarbejderne søger altid i samarbejde med kunderne at opnå den mest ideelle løsning, fokus er både kvalitet, hygiejne, funktion og energivenlige løsninger, som er forbundet med god økonomi.

Montage
For at reducere montage omkostningerne mest muligt fremstilles så meget som muligt på eget værksted – evt. som units og leveres som en færdig enhed med styreskabe og el forbundet til komponenter.

Vores montører er hjemmevant med montage inden for fødevare industrien. Alle montører er certificerede i montage og svejsning af rustfri rør efter DS/EN287-1.

Flexmatic har udstyr til orbitalsvejsning, hvis dette måtte være et krav for montage. Det er vigtigt, at alle rør kan rengøres, og at greb og visuelle komponenter er hensigtsmæssigt anbragt.

Som Deres kommende samarbejdspartner ser vi frem til at arbejde sammen med Dem omkring nye projekter, hvor vi kan bruge vores faglige kompetence og dygtighed ved at levere innovative tekniske løsninger til produktionen.

Fakta om Senius Equipment ApS

Adresse
Senius Equipment ApS
Industrivej 15
Ørum

8830 Tjele

Region
Danmark
Midtjylland
Viborg Kommune

Telefon: +45 87990100

CVR nummer: DK34049068

P nummer: 1017253006

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Asbjørn Jensen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.158