23948sdkhjf
Del siden

KUKA Nordic AB

Everything that moves in automation comes from KUKA Roboter.

Kreativitet, innovation og evnen til at være dynamisk er opskriften på økonomisk fremgang og en førende position på markedet. Dette bygger i sagens natur på en vision, der på den ene side omfatter en forståelse for kundernes behov og evnen til at reagere på disse, og på den anden side betyder, at vi allerede i dag er klar over de udfordringer, som både mennesker og maskiner står overfor i fremtiden.

Robotter bliver en mere accepteret del af automatisering. Dette sker parallelt med udviklingen af robottens funktionalitet, hvilket har ført til nye applikationer i, omkring og uden for bilindustrien. Robotten kan skrue, sortere, pakke, svejse, hælde, lime, bore ... bredt erklæret: hvad som helst. Disse forskellige opgaver udfører den desuden med mere produktivt end det er muligt med mere traditionelle metoder.

Mennesker og maskiner
Et vigtigt skridt i den løbende udvikling af robotterne er udviklingen mellem menneske og maskine. Her arbejder KUKA intensivt med yderligere at forbedre de forskellige sikkerhedsstandarder, der i fremtiden vil gøre det muligt for mennesker og robotter at arbejde sammen - for eksempel, i bilindustrien ved installationen af sæder eller andre detaljer. Dette vil også åbne op for nye anvendelsesområder af robotter, såsom KUKA Robocoaster.

Netværk
KUKA Robot Group kundeservice udbygges og styrkes kontinuerligt gennem etablering af nye datterselskaber. Dette betyder, at vores kunder kan drage fordel af en lokal tilstedeværelse i næsten hele verden. Desuden er KUKA System Partner program iværksat med det formål at etablere et globalt netværk af kvalificerede og certificerede systemerpartnere.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK32605192
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046