Karlsens A/S

Karlsens krydderier og delikatesser er engros virksomheden, som leverer krydderier og delikatesser til specialister på det danske fødevaremarked.

Hos Karlsens arbejder vi med egne produkter efter udvalgte opskrifter. Vi udvælger nøje vores producenter som kun bruger de allerbedste råvarer. Vi tilbyder et bredt sortiment af danske egnsprodukter, hvor ærlighed og oprindelse er en vigtig faktor i vores samarbejde.

Vores produktprogram består bl.a. af lakrids, chokolade, trøfler, krydderier, snacks o.lign. Du kan se et udsnit af vores produkter på vores hjemmeside

Vores vision er at samarbejde med de bedste producenter, lige fra små bondegårde til store økologiske producenter - så længe kvaliteten lever op til vores høje krav.

Virksomhedens indehaver Aksel Karlsen som har en bred erfaring indenfor den danske detailhandel startede virksomheden i 2007 og siden er virksomheden vokset støt og roligt og er i dag repræsenteret i de fleste betydende specialbutikker såsom Salling, Magasin, vinspecialister, blomsterbutikker, Billund Lufthavn samt slagtere og bagerbutikker.

Husk at besøge vores showroom/butik på Plastvænget 13 i Hadsund. Her står vi hver fredag (kl. 12-16) klar med gode tilbud og et hav af lækre produkter!

Fakta om Karlsens A/S

Adresse
Karlsens A/S
Plastvænget 13
9560 Hadsund
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Mariagerfjord Kommune

Telefon: +45 26361440

CVR nummer: DK27094139

P nummer: 1004389576

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Aksel Karlsen
Stilling: Adm. direktør

Send til en kollega

0.159