23948sdkhjf

PHØNIX TAG Energi A/S

PHØNIX TAG Energi A/S er opstået i et samarbejde mellem flere PHØNIX TAG selskaber, og vi har siden 2008 arbejdet med solceller og vindturbiner.

PHØNIX TAG Energi A/S tilbyder komplette solcelleanlæg samt vindturbiner. Med vindturbiner og solceller, kan målsætningerne for nuværende og fremtidige energirammer i byggeriet nemmere nås og overholdes.

Vores unikke patenterede PWP montagesystem er en klæbeløsning, specielt udviklet til tagpaptage. Metoden er baseret på, at tagdækningen ikke gennembrydes. Løsningen har en lav egenvægt, og giver ingen eller begrænset vind- og snelast på tagkonstruktionen. 

MISSION

PHØNIX TAG Energi A/S udvikler og leverer unikke individuelt tilpassede helhedsløsninger. Vi er markedets stærkeste og normsættende spiller inden for vedvarende energiproduktion på klimaskærmen.
 

VISION

PHØNIX TAG ENERGI A/S vil være den foretrukne leverandør af unikke vedvarende energiløsninger til opnåelse af fremtidens klimamål.
Sammen skabes de bedste løsninger.

Samtlige medarbejdere er uddannet til at arbejde med den teoretiske og praktiske side af solcelleanlæg i alle størrelser.

PHØNIX TAG Energi A/S er en KSO certificeret montagevirksomhed.

 

Fakta om PHØNIX TAG Energi A/S

Adresse
PHØNIX TAG Energi A/S
Tolsagervej 5
8370 Hadsten

Region
Danmark
Midtjylland
Favrskov Kommune

Telefon: +45 88 440 450

CVR nummer: DK34903077

Ansatte: 10

Kontaktpersoner

Leo Elling Rasmussen
Afdeling: Aarhus
Stilling: Projektsalg
Direkte telefon: +45 21717863

Send til en kollega

0.141