23948sdkhjf
Del siden

Gastro Import ApS

Gastro Import har mere end 30 års erfaring med at importere specialiteter og delikatesser primært fra middelhavsområdet, som vi sælger videre til Skandinaviens førende restauranter, kantiner, supermarkeder, vinbarer, caféer og delikatessebutikker.

Det hele startede med en salsiccia Napoli forte, og nu har vi over 1200 varer på lager og et unikt udvalg af bl.a. franske, italienske og spanske delikatesser, som vi i mange tilfælde er eneste forhandlere af.

I de seneste år har vi også udvidet sortimentet med flere danske og svenske produkter.

Vores kunder er nogle af de førende aktører på den gastronomiske scene i Skandinavien, og grunden til, at de handler hos os er, at vi har eller skaffer lige præcis de særlige franske oste, spanske pølser og italienske skinker mm., som de ikke kan finde andre steder.

Gastro Import blev grundlagt i 1988 og er i dag veletableret med selvstændige afdelinger i både Danmark, Sverige og Norge, hvor vi beskæftiger omkring 60 ansatte, der alle gør deres for at servicere og hjælpe vores kunder og fastholde den høje kvalitet, der har kendetegnet vores forretning siden begyndelsen, samtidig med at vi hele tiden forsøger at forkæle og inspirere med en løbende strøm af nye og spændende kvalitetsprodukter.

Alle vores ansatte elsker mad og har baggrund i branchen.

Vi taler flere sprog og er altid i direkte kontakt med såvel kunder som vores håndplukkede leverandører, hvoraf mange fortsat lever og arbejder som deres forældre og deres forældre og deres forældre osv. osv..

Vores salgskonsulenter har alle praktisk erfaring fra professionelle køkkener og tjener også som sparringspartnere og inspirationskilder, når det ønskes.

Gennem vores erfaring er vi eksperter på vores felt, og vi tester og udvælger derfor de lækreste specialiteter til dig.

Vores produkter kommer udelukkende fra leverandører, der stadig tror på, at godt håndværk og friske råvarer giver det bedste resultat.

Det er typisk små familiedrevne landbrug, mejerier, slagterier mv., hvor værdier, kompetencer, faglig respekt og håndværk er nedarvet gennem generationer.

Vores kunder finder derfor en lang række af produkter hos os, som de ikke finder andre steder.

Kvalitet og service er de absolut vigtigste parametre for os, og vi er i konstant dialog med vores kunder, så vi kan imødekomme deres krav og ønsker om nye eller særlige produkter.

Samtidig er de to grundstene hele vores forretningsgrundlag, og noget vi aldrig vil gå på kompromis med, hvorfor jagten på kvalitet og respekten for råvarerne er en evig mission for os!

Gastro Import ApS
Kanalholmen 19
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK30815424
P nummer: 1013576129
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032