23948sdkhjf

C & E Gastro-Import ApS

C & E Gastro-Import har mere end 30 års erfaring med at importere gourmetspecialiteter fra middelhavsområdet, som vi sælger til Skandinaviens førende restauranter, kantiner, supermarkeder og delikatessebutikker.

Vi har over 1200 varer på lager og et kæmpe udvalg af bl.a. franske, italienske og spanske delikatesser, og i de seneste år har vi også udvidet sortimentet med flere danske og svenske produkter. Vores kunder er førende restauranter, kantiner og delikatessebutikker i Skandinavien. Hos os finder du de græske oliven, de franske oste, de spanske pølser og de italienske skinker, du har drømt om. Og alt det andet!

Firmaet blev grundlagt i 1988, og er i dag veletableret med selvstændige afdelinger i både Danmark, Sverige og Norge.

Vi er cirka 50 mennesker beskæftiget i de tre lande med at servicere vore kunder, fastholde kvaliteten på produkterne og hele tiden forkæle dem med en stadig strøm af nye og spændende kvalitetsprodukter. Alle vores ansatte elsker mad og har baggrund i branchen. Vi taler flere sprog, så vi altid kan kommunikere med vores leverandører, og vores sælgere er uddannet som bl.a. slagtere, kokke og tjenere. Gennem vores erfaring er vi eksperter på vores felt, og vi tester og udvælger derfor de lækreste specialiteter til dig.

Vores produkter kommer udelukkende fra leverandører, der stadig tror på, at godt håndværk og friske råvarer giver det bedste resultat. Du finder derfor en række produkter hos os, som du ikke finder andre steder!

Kvaliteten er det vigtigste parameter for os, og vi er i konstant dialog med vores kunder, så vi kan imødekomme deres krav og ønsker om nye eller særlige produkter. Jagten på kvalitet og respekten for råvarerne er en evig mission for os!

Fakta om C & E Gastro-Import ApS

Adresse
C & E Gastro-Import ApS
Kanalholmen 19
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 48475511

Fax: +45 48475388

CVR nummer: DK30815424

P nummer: 1013576129

Ansatte: 7

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Catherine Fogel

Morten Krogh
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 26308745

Send til en kollega

0.141