23948sdkhjf
Del siden

FHS Scandinavia ApS

Bæredygtige hygiejneløsninger og dekontaminering 24-7

FHS Scandinavia har 20 års erfaring i at finde løsninger, der både økonomisk og miljørigtigt, forbedrer virksomheders mikrobiologiske niveau. Løsningerne bygger på dekontaminering ved brug af UVC-lys, ozon, ionisering og antibakteriel gulvbelægning, og er alle med til at optimere en mere bæredygtig produktion.

FHS Scandinavia har etableret hygiejneløsninger i mere end 500 virksomheder i Norden og har derfor solide erfaringer i løsninger, der lever op til de skærpede krav fra politikere, forbruger og detailhandel.

FHS Scandinavia benytter desinfektionsmetoder helt uden kemi – og bruger med andre ord naturens egne løsninger med UV-C lys, ozon, ionisering og antibakteriel gulvbelægning til dekontaminering af luft, overflader, rør & CIP, gulv, emballage og vand & flydende produkter.

Supplement til eksisterende rengøring

Løsningerne fra FHS Scandinavia er ikke en erstatning for den rengøring, vask og desinfektion, som gennemføres i dag, men et “add-on” for at forbedre de mikrobiologiske resultater.

Når vi  vurderer et projekt, anbefaler vi oftest løsninger, der ikke kræver en total ombygning, men blot et supplement til virksomhedens eksisterende hygiejne. Løsninger kan tage udgangspunkt i enten UV-C lys, ozon, ionisering eller antibakteriel gulvbelægning, og kan ofte med fordel kombineres. Og da vores underleverandører er de førende specialister inden for hvert deres område, kan vi sammensætte de mest optimale løsninger til den enkelte virksomhed.

Vores mål er at finde netop den løsning, der gør det muligt at holde samme kimtalsniveau ved produktionsstop, som virksomheden har efter endt rengøring. Og dette helt uden fordyrende stop eller begrænsning af produktionsprocessen. Det er derfor vi kalder vores hygiejneløsninger for dekontaminering 24-7.

Læs mere på vores hjemmeside.

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.079