23948sdkhjf

EGA-Teknik ApS

EGA-Teknik er familieejet ingeniør- og handelsvirksomhed med ekspertise i håndtering og løfteteknik.​

Vi tilbyder vores kunder rådgivning, design og levering af løsninger til afhjælpning af tunge og lette løft samt arbejdsbelastninger i AT-kategorien "løft, træk og skub". I samarbejde med Movomech AB i Sverige, der er en ledende leverandør af håndterings- og løfteudstyr, stiller vi et bredt sortiment af standardløsninger og værktøjer til rådighed for vores kunder.

Herudover udvikler og producerer vi udstyr og værktøjer til specifikke opgaver.

Som det fremgår, har EGA-Teknik særligt fokus på personinvolverede håndterings- og arbejdsopgaver. EGA-Tekniks erfaring er indhentet ved mange års arbejde med løfte- og håndteringsopgaver. Vi har opnået en solid viden om, hvad der kan lade sig gøre og hvordan en given problemstilling mest hensigtsmæssigt, teknisk og økonomisk, finder sin løsning.​

EGA-Teknik har opbygget et godt samarbejde med en række eksterne leverandører af komponenter og serviceydelser. Derfor kan vi med egne og eksterne folk supplere vores levering med montage, indkøring og service.

EGA-Teknik er tæt på den nyeste viden og har det rigtige netværk på området. Vi sætter os ind i kundens behov og ønsker, hvorefter vi fremkommer med forslag til de mest enkle og funktionelle løsninger - alt præsenteret i 3D design. 

Kontakt os på telefon +45 48 28 71 02 eller på mail ega@ega-teknik.dk
 

 

Nyeste produkter

Nyeste kompetencer

  • Design

Fakta om EGA-Teknik ApS

Adresse
EGA-Teknik ApS
Walgerholm 9
3500 Værløse

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 48287102

CVR nummer: DK29787034

P nummer: 1012731376

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Martin Abel
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 31550042

Ole Abel
Stilling: Medejer
Direkte telefon: +45 40100872

Send til en kollega

0.127