23948sdkhjf

ALLERUP TEKNIK AS

ALLERUP TEKNIK AS - din internationale, helstøbte partner til små såvel som store opgaver. Vi tilbyder næsten 200 års erfaring indenfor støbegods. Ligeledes tilbyder vi nært beslægtede produkter som eksempelvis smedegods, strengstøbejern, bronze og industrielle komponenter.

Vi har et bredt netværk af udvalgte underleverandører fra hele verden. Disse underleverandører har stor ekspertise og høj lønsomhed, samt et effektivt, internt logistiksystem. Dette er blot nogle få af de parametre, ALLERUP TEKNIK står for.

ALLERUP TEKNIK er direkte repræsenteret I Europa, såvel som i Asien, og vi løser opgaver for en bred vifte af industrier, ligesom vores kunder spænder fra enkeltmandsvirksomheden til internationale koncerner.

Vi har eget kontor og lager i Danmark samt et søsterselskab i Kina (AT-Nanjing Industrial Ltd.), der ligeledes besidder eget kontor og lager.

Ud over vores egne selskaber har vi opbygget et tæt netværk af agenter og samarbejdspartnere, der alle sikrer de mest optimale betingelser for samhandelen mellem producenterne og vores kunderne.

En handel med ALLERUP TEKNIK A/S skal være en succes for alle implicerede parter, for kun på det grundlag er der en fremtid I samarbejdet.

Vores produktportefølge spænder meget vidt, fra det mindste vinduesbeslag over til komponenter der anvendes i hydraulikindustrien til store, stålstøbte pumpehuse.

Fakta om ALLERUP TEKNIK AS

Adresse
ALLERUP TEKNIK AS
Stat-Ene-Vej 50, Fraugde
5220 Odense SØ
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 70119311

Fax: +45 70119310

CVR nummer: DK12223900

P nummer: 1000352172

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

John Andersen
Stilling: CSO, Chief Sales Officer
Direkte telefon: +45 63119333

Send til en kollega

0.181