23948sdkhjf

Cadskolen A/S

Cadskolen - tegner fremtiden
Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå det system, der forvandler dine streger til virkelige tegninger?

Cadskolen er en af Danmarks førende kursus- og konsulentvirksomheder inden for Autodesk software. Det betyder, at vi giver dig en forudsætning for at kunne arbejde hurtigere og mere præcist og kreativt i hverdagen.

Hos Cadskolen møder du et stærkt team af instruktører, der er eksperter inden for hvert deres felt. Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere for at sikre, at de konstant er på forkant med den nyeste udvikling. Derfor har vi udviklet os til at blive et af landets dygtigste ATC-centre (Autodesk Authorized Training Center) og partner for adskillige CAD-brugere og virksomheder over hele landet.

- Uddannelse efter dit hoved
Ikke to kunder arbejder ens. Derfor skal vores kurser også passe til netop dit behov. Jo mere målrettet forløbet er – jo bedre udbytte får du af indholdet. Vores uddannelsespalette består af en lang række kurser inden for CAD & Konstruktion.

Vi underviser på alle niveauer i en lang række spændende Autodesk produkter som Revit Architecture, AutoCAD, Navisworks, Inventor og 3ds Max Design.

Vi underviser både virksomheder og privatpersoner. Du kan få én-til én-undervisning eller undervisning i hold. Du bestemmer. Kurserne kan enten holdes hos dig eller os. Vi kommer gerne ud i din virksomhed, hvor vi underviser dig ved egen PC eller ved vores medbragte PC´ere, der har alle programmer installeret.

Cadskolen A/S blev stiftet i september 2004, som et datterselskab af Edutasia.

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Nyeste kurser

Fakta om Cadskolen A/S

Adresse
Cadskolen A/S
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 70272233

CVR nummer: DK28106734

P nummer: 1010760913

Kontaktpersoner

Helle Majgaard
Stilling: Kursussekretær
Niels Kirkedal Hansen
Stilling: Udviklingschef
Direkte telefon: +45 70272233

Send til en kollega

0.187