Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest (EAMV) er en uddannelsesinstitution med afdelinger i både Holstebro og Herning. EAMV tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser, både på fuldtid og deltid.

Procesteknolog uddannelsen er en to-årig fuldtidsuddannelse, som på EAMV udbydes med de to studieretninger Fødevareteknologi og Fiskeriteknologi. Det er på procesteknologuddannelsen, de studerende med en faglært baggrund fra fødevarebranchen lærer om produktudvikling, kvalitetsstyring, egenkontrol samt produktionsstyring.

Erhvervsakademi MidtVest udbyder også en lang række deltidsuddannelser (AU) som er modulopbygget og hvor undervisningen primært foregår om aftenen. Derved er det muligt at kombinere arbejde og uddannelse. AU i Ernæring er en uddannelse, som retter sig mod medarbejdere i storkøkkener og kantiner, som ønsker en videregående uddannelse, der kan gøre dem i stand til at lede og planlægge arbejdet i et mindre produktionskøkken. AU i Proces-, laboratorie og fødevareteknologi er rettet imod industriel fødevareproduktion.

På Erhvervsakademi Midtvest har vi et videnscenter, som har specialiseret sig i innovation i fødevarer – Center for Innovation og fødevarer (CIF). I CIF arbejder vi på at gøre det lettere for fødevarevirksomheder at samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest; for vores erfaring er, at et samarbejde imellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder gavner begge parter.

Virksomheder kan igennem CIF samarbejde inden for en lang række fagområder, fx:
• innovation
• produktudvikling
• fødevarehygiejne
• kvalitetssikring
• procesoptimering
• salg og markedsføring.

Et samarbejde med CIF kan foregå på mange måder. Vi kan få studerende til at arbejde med virksomheders projekter, vi kan arrangere fødevarefaglige kurser specielt tilrettelagt efter virksomhedernes behov, virksomheder kan låne vores lokaler og udstyr sammen med en tekniker eller de kan købe en af vores undervisere som konsulent på en konkret opgave. Vi kan også blande det hele hvis der er behov for det. Vi sikrer den bedst mulige løsning af virksomhedernes udfordringer.

På vores hjemmeside kan du som virksomhed læse meget mere om vores arbejde med virksomhederne og om hvordan I får en praktikant eller en nyuddannet ind på jeres arbejdsplads.

Fakta om Erhvervsakademi MidtVest

Adresse
Erhvervsakademi MidtVest
Gl. Landevej 2
7400 Herning
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 96275700

Fax: +45 96275799

CVR nummer: DK31653347

P nummer: 1014728992

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anni Kibsgaard Frandsen
Stilling: kontaktperson for Kurser - AU

Gunhild Brynning
Stilling: Lektor

Inge Hummelshøj
Afdeling: CIF
Stilling: Udviklingskonsulent
Direkte telefon: +45 29696491

Kristoffer Mølstrøm
Afdeling: Kommunikationsafdeling
Stilling: Kommunikationskonsulent
Direkte telefon: +45 29378569

Margrethe Børsting
Afdeling: CIF
Stilling: Uddannelseschef

Marianne E. Meedom
Afdeling: Deltidsuddannelser
Stilling: Studiesekretær og vejleder
Direkte telefon: +45 96 27 57 03

Send til en kollega

0.209