23948sdkhjf

AVS Vejsikring A/S

AVS Vejsikring A/S

Tilmeld vores nyhedsbrev her

 

Det kan du forvente

Som kunde hos AVS Vejsikring A/S kan du forvente fleksibilitet og sikkerhed i topklasse. Vi tilbyder en service, som udelukkende tager udgangspunkt i dine præferencer og behov, for på denne måde at imødekomme dine ønsker på den bedst mulige måde - uden at gå på kompromis med sikkerheden. AVS Vejsikring A/S er et selskab, som tager højde for, at i ikke altid kan være på pletten. Derfor lader vi ikke vores service begrænse af weekender og helligdage, hvilket betyder, at vi tilpasser vores arbejdstider til jeres spidsbelastninger, så i får større frihed i eventuelt pressede situationer.

 Vi kan vores kram

Udover en sikker og fleksibel service, kan du forvente, at vores arbejde altid er grundigt tilrettelagt og godt udført. På denne måde undgår vi situationer, hvor en af vores løsninger kollapser. Vi ved, hvad vi laver, hvilket betyder, at vores løsninger er holdbare. Ved at gøre et godt stykke forarbejde undgår vi at gå på kompromis med kvaliteten. Dette resulterer i, at du trygt kan gå på arbejde uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

 Vi er med dig hele vejen

Hos AVS Vejsikring A/S prioriterer vi at kunne være med hele vejen, lige fra ide- og planlægningsfasen til selve udførelsen. Produkterne er kun så gode som det forudgående stykke arbejde, hvilket betyder, at hvis man skal have den optimale sikkerhed, er man nødt til at kunne forudse, hvilke forhindringer, der kan opstå. Udover at hjælpe med de forudgående analyser, hjælper vi dig løbende, hvis der skal ændres i sikkerhedsforanstaltningerne. Vi står således ved din side under hele forløbet, så det forløber så planmæssigt og gnidningsfrit som muligt.

 Vi redder liv

Hos AVS Vejsikring A/S har vi mange års erfaring med sikkerhedsforanstaltninger. Den store mængde erfaring resulterer i, at vi som oftest kan forudse, og afværge, komplikationer, og på den måde spare alle for unødvendige uheld og forsinkelser. Derfor tror vi på, at vores arbejde ikke alene er med til at sikre et bedre arbejdsmiljø, men også er med til at redde liv.

 Vi besvarer dine spørgsmål

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 70 20 20 94 eller E-mail: mail@avs-vejsikring.dk.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og ser frem til at høre fra dig.

Se vores tilbud herLeverandør-kompetencer

Fakta om AVS Vejsikring A/S

Adresse
AVS Vejsikring A/S
Finervej 7
4621 Gadstrup

Region
Danmark
Sjælland
Roskilde Kommune

Telefon: +45 70202094

CVR nummer: DK29511098

P nummer: 1012191053

Ansatte: 25

Kontaktpersoner

Christian Dam Christian Dam
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20706550

Send til en kollega

0.187