23948sdkhjf

Rutek A/S

Svejste stålkonstruktioner

Rutek monterer og fremstiller rustfrie rør-/stålkonstruktioner og procesudstyr til mælk- og levnedsmiddelindustrien, farmaceutiske- og kemiske industri, bryggerier, kraftvarmeværker og foderbranchen.

Som ren underleverandør har Rutek bl.a. fremstillet tryktanke, kolonner, procestanke, sprayanlæg, CIP-tanke, gærtanke, blandetanke, lagertanke, cykloner, kondensatorer, varmevekslere, inddampningsanlæg, fordampningsanlæg og udført anlægsmontager i almindelighed.

De højteknologiske svejste stålkonstruktioner omfatter mejerier, bagerier, konfekturefabrikker, marmelade-, mineralvand-, æg-, margarine- og iscremefabrikker, vin- og spiritusindustrien, slagterier og konservesfabrikker.

De fleste produkter fremstiller i rustfri stål 4301 eller den syrefaste 4404, men der fremstilles også produkter i SMO-stål og Duplex.

Rutek har stor ekspertise på det svejseteknologiske område. Der udføres flere hundrede meter præcisionssvejsning, som efter kundens krav kan testes med røntgenkontrol og penetranttest. Tanke og rørkonstruktioner kan også trykprøves med vand.

Til beholderfabrikker fremstilles følgende delkomponenter:

komplette kegletoppe og -bunde i rustfrit stål inklusiv bukkede kanter, kaldet bertlinger.

Svøb

Køle/varmekapper (template) i maximalt 2 millimeter godstykkelse og maximalt 1500 millimeter i bredden. Godkendt af Arbejdstilsynet til max. arbejdstryk på op til 10,0 bar. Template bruges i rustfrie beholdere, tryk og procestank, hvor køling eller varmetilførsel er påkrævet i procesforløbet.

Runde, trekantede og firkantede tankben og tanktær.

Generelt

Rutek (forkortelse af rustfri teknik) vil agere i markedet som en rendyrket underleverandør og samarbejdspartner indenfor den rustfrie stål branche.

Virksomheden har 18 erfarne og veluddannede ansatte. På den baggrund er der gennem årene udviklet en god og stabil kundekreds.

Virksomheden har knap 1500 kvadratmeter fabrikshal med en veludstyret maskine og udstyrsbestykning beliggende i den sydlige del af Randers, kun 500 meter fra motorvejen og med gode tilkørsels-forhold.

Rutek havde 25 års jubilæum i 2005 og modtog her for andet år i træk et AAA diplom fra D&B, hvilket er den højeste kreditrating i D&B?s ratingmodel.

Fakta om Rutek A/S

Adresse
Rutek A/S
Kertemindevej 44-46
8940 Randers SV

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 87 10 42 50

Fax: +45 87 10 42 51

CVR nummer: DK88773713

P nummer: 1002802562

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Martin Ketil Bak
Direkte telefon: +45 87104250

Send til en kollega

0.11