23948sdkhjf
Del siden

RoboTool A/S


Tak for din interesse for RoboTool.

Herunder kan du læse om vores kompetencer. Vi vil foreslå dig at se vores virksomhedsfilm her på siden. I filmen kan du se, hvordan vi med robotteknologi hjælper vores kunder til at øge produktiviteten, effektivisere processer eller forbedre arbejdsmiljøet.

RoboTool er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling og salg af engineering med robotteknologi til fødevareindustrien, hvor robotløsningerne skal arbejde i et fuldstændig rent miljø. Her skal robotter og værktøjer kunne vaskes og rengøres - ofte med vand – men også med syrer og baser. Vi leverer intelligent håndtering af fødevarer og emballage.

Vores kundeportefølje indeholder blandt andre virksomheder som Orkla Foods i Danmark, Norge og Sverige, Novo Nordisk, Probio, CO-RO, Danrice, Arla Foods, og Ocean Prawns. Du kan se film og læse om konkrete cases og referencehistorier på vores webside.

OM ROBOTOOL
RoboTool er en moderne automationsvirksomhed og vores kernekompetence er robotteknologi og projektering af fuldautomatiske anlæg, hvori der indgår robotter.

Vi leverer anlæg, som skaber værdi for vores kunder gennem høj driftssikkerhed og en optimal udnyttelse af udstyret. Anlæggene er ofte tjent hjem i løbet 2 år – og samtidig er det en investering i en mere ensartet kvalitet.

Depalletering, pakning og palletering er vores særlige kompetencer. RoboTools styrke er specielle produkter og mange varenumre, hvor kompleksiteten er høj.

GOD PROJEKTSTYRING
Hos RoboTool ved vi, at projektstyringen er vigtig. Vi gennemfører derfor de forundersøgelser, der er nødvendige for at fastslå, om en automatisering kan opnå de ønskede cyklustider. Vi gennemfører hele forløbet fra idé til indkøring og service på anlægget.

SPECIELLE GRIBEVÆRKTØJER - THE ROBOTOOL
Vi udvikler også værktøj til robotter, og kan hurtigt afgøre, om en funktion skal ligge i værktøjet eller robotten. Robotværktøjerne fremstiller eller tilpasser vi på vores eget værksted, hvor medarbejderne også udnytter deres kompetencer inden for opbygning af l-tavler, samt PLC-, servo- og robotprogrammering.

UFORPLIGTENDE MØDE
Vi kommer gerne til et møde hos dig, hvis du ønsker sparring på et konkret projekt, du har I tankerne. Vores projektkonsulent kommer også gerne på besøg helt uforpligtende, så du kan få konkrete forslag til, hvilke processer du kan optimere og automatisere med robotter. Vi kalder det et robot-tjek.

Ring eller skriv til os idag for at aftale nærmere - og se filmen her på siden, så du kan se, hvordan vi arbejder sammen med vores kunder.

RoboTool A/S
Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Danmark
CVR nummer: DK26127130
P nummer: 1008543581
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032