23948sdkhjf

Hölscher Jensen A/S

TO FAMILIER - ÉN STÆRK ENHED

Entreprenør CG Jensen A/S udvider endnu engang i organisationen. Sidste år blev entreprenør og søsterselskab Arcon Enterprise A/S indlemmet i CG Jensen-familien, hvilket var med til at styrke CG Jensens betondivision og tilføje en gartner-division til det faglige sortiment. Nu kommer endnu en udvidelse af forretningsområdet for CG Jensen.

I samarbejde med de tyske specialister inden for grundvandssænkning og brøndboringer Hölscher Wasserbau GmbH, opstår et nyt dansk/tysk selskab som kommer til at hedde Hölscher Jensen a/s (a/s skal skrives med småt, red.). Virksomheden får til huse i CG Jensens hovedkvarter i Fabriksparken 37 i Glostrup, hvor der især skal arbejdes tæt sammen med CG Jensens Jord, kloak, forsyning og gartner-division.

Divisionschef for Jord, kloak, forsyning og gartner i CG Jensen A/S, Kenneth Møller, ser frem til at arbejde under samme tag i fællesskab med nogle af verdens bedste inden for rundvandssænkning og brøndboring. - Der er ingen tvivl om, at deres viden og kompetencer hører til branchens absolut bedste. Vi er glade for, at vi endnu engang kan styrke CG Jensen og vores division med så kompetente folk, som Hölscher Wasserbau. Fremover kan vi nu løse selv de mest komplekse og udfordrende grundvandsopgaver i fællesskab, fortæller divisionschef Kenneth Møller om det nye samarbejde, som han har store forventninger til.

I løbet af foråret 2016 faldt de sidste brikker på plads om et samarbejde, og Kenneth Møller får dermed nu adgang til nogle helt specielle faglige løsningsmodeller inden for grundvandssænkning. - Den tyske teknik er noget, vi har kigget misundeligt på i et stykke tid, da teknikken ganske enkelt er unik og patenteret. Så da muligheden bød sig for at indgå et nyt selskab med Hölscher Wasserbau var det en mulighed, som vi i CG Jensen ikke kunne lade passere, fortæller Kenneth Møller.

International storspiller
Hölscher Wasserbau er et international anerkendt firma som blev grundlagt tilbage i 1959. Siden starten er virksomheden vokset støt og har udvidet forretningsområderne uden for de tyske landegrænser flere gange. Blandt andet med underafdelinger i Østrig, England og Qatar. Siden 2008 har Hölscher Wasserbau haft aktivitet i Danmark med grundvandssænkning
gennem et satellitkontor i Kastrup, og Danmark er derfor ikke et ukendt arbejdsområde for vandspecialisterne. Blandt andet var Hölscher Wasserbau med på projekterne ved troringen
samt Nordhavnsvej.

Projektleder for Hölscher Jensen a/s, Jan Vognbjerg, ser med indgåelsen af det nye samarbejde med CG Jensen A/S muligheden for at udvide aktivitetsniveauet i Danmark endnu mere.- Vi håber selvfølgelig på med det nye samarbejde, at vi kan komme med på flere store og ikke mindst udfordrende entrepriser qua vores samarbejde med CG Jensen. Vi har tidligere krydset klinger på forskellige entrepriser, og nu bliver vi kolleger, hvilket jeg glæder mig til, lyder det fra Jan Vognbjerg.

Hölscher Jensen a/s giver dig det bedste af to verdener: uovertrufne kompetencer, banebrydende patenterede løsninger og tysk grundighed koblet med gennemført dansk projektledelse og mangeårig erfaring i byggebranchen. Jan Vognbjerg er derfor sikker på, at den nystartede virksomhed og samarbejdet med CG Jensen vil blive frugtbart.

- Det giver os nogle flere muligheder på entrepriserne til glæde for kunderne og bygherrerne, da
vi nu tilbyde en helhedsbaseret løsning, hvor kunden fremover kan få løst alle opgave af samme
firma
, forklarer Jan Vognbjerg.

Hölscher Jensen a/s er et søsterselskab til CG Jensen A/S, og ejerskabet i Hölscher Jensen a/s er fordelt på 50 procent til Hölscher Wasserbau GmbH og 50 procent til CG Jensen Holding A/S. CEO for Hölscher Jensen a/s i Danmark bliver tyske Tim Roeder, der er chef for Hölscher Wasserbaus internationale afdelinger. Den daglige leder bliver Kenneth Møller, der også er fungerende divisionschef for CG Jensen A/S’ Jord, kloak, forsyning og gartner-division, og han vil i tæt samarbejde med projektleder Jan Vognbjerg stå for viderudviklingen af Hölscher Jensens opgaveportefølje. Læs mere her

Leverandør-kompetencer

Fakta om Hölscher Jensen A/S

Adresse
Hölscher Jensen A/S
Fabriksparken 37
2600 Glostrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 43446800

CVR nummer: DK30517628

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Muhammed Dahmani
Direkte telefon: +45 27909792

Stine Monrad Kollerup
Afdeling: Marketing
Stilling: Journalist
Direkte telefon: +45 27909798

Send til en kollega

0.172