23948sdkhjf

Gemü ApS

Gemü ApS er en del af GEMÜ-gruppen, der udvikler og producerer komponenter og systemer til væsker, damp og gasser. GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventiler, automatiseringskomponenter og flowmålere.

Siden 1964 er der blevet fremstillet innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier.

Gemü er kendetegnet ved:

  • Stor alsidighed af produkter til styring og regulering af flow.
  • Måle-, styre- og reguleringskomponenter fra egen udvikling af metal og plast muliggør et program med meget stor alsidighed. Der kan i øleblikket leveres over 400.000 produktvarianter.
  • Derudover tilbyder GEMÜ særlige udviklings- og produktionsydelser, bl.a. i forbindelse med flervejs-ventilblokke og produkter til medikoteknik.

 

Vores omfattende produktprogram tilbyder alsidige anvendelsesmuligheder
GEMÜ-ventilteknik og -instrumentering anvendes med stor succes inden for mange områder, f.eks. i forbindelse med vandbehandling: Lige fra afsaltning af havvand over brugsvandsbehandling til behandling af WFI-vand (Water for Injection).

Derudover tilbyder vi også gode løsninger af høj kvalitet til fordelings- og doseringsopgaver inden for kemisk procesteknik, drikkevareindustrien og mikroelektronik. Med vores solide knowhow er vi førende på verdensmarkedet for sterile applikationer til lægemidler og bioteknologi.

Til stede på alle kontinenter
Aktuelt beskæftiger GEMÜ-gruppen på verdensplan over 2.200 medarbejdere. I mere end 50 lande på alle kontinenter arbejder der kontaktpersoner for vores kunder. Ud over vores 27 datterselskaber satser vi på mangeårige partnerskaber med vores handelspartnere og servicesteder.

Se alleNyheder

Fakta om Gemü ApS

Adresse
Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 70222516

Fax: +45 70222518

CVR nummer: DK30497643

P nummer: 1013189894

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Stefan A. H. Holmgren
Stilling: Operations Manager
Direkte telefon: +45 70222516

Send til en kollega

0.188